Aplicacions · APP

Tinder: la APP revolucionària / la APP revolucionaria

Tinder  és una aplicació geosocial que permet als usuaris mútuament interessats, posar-se en contacte els uns als altres per xerrar i concretar cites o trobades. L’aplicació és considerada una de les aplicacions de cites més importants del mercat digital i està disponible a través de l’App Store (iOS), Google Play i Apple Watch.

Com funciona?

Tinder utilitza el perfil de Facebook de l’usuari per a construir un perfil amb fotos d’aquesta xarxa social. També recull Informació bàsica i amb la qual filtra els perfils que poden interessar a l’usuari. Els candidats que tenen més probabilitats de ser compatibles basats en la ubicació geogràfica, el nombre d’amics en comú, i els interessos comuns són llavors transmesos a una llista de coincidències. Amb base en els resultats dels possibles candidats, Tinder disposa d’una interfície d’usuari que mostra successivament diferents perfils d’altres usuaris. L’usuari llisca el dit per sobre la pantalla d’un smartphone a la dreta per a indicar interès per aquesta persona i a l’esquerra si no està interessat, tot això de forma anònima. Si dos usuaris estan interessats en si, tots dos són informats i se’ls permet iniciar la conversa a través del xat intern de l’aplicació.

L’èxit ha estat tan rotund que ja tenen més de 35 mil perfils a l’APP i un milió d’aparellaments, entenent aparellament com dues persones que s’han donat vots positius entre si i estan coneixent-se. Tot això en menys de dos mesos. Aquesta app la van idear 4 joves: Siguin Rad, Justin Mateen, Jonathan Badeen i Chris Gulczynski que han estat recolzats pel grup nord-americana IAC, responsable també Match.com

Tinder

esp_ Tinder  es una aplicación de éxito que permite a los usuarios comunicarse con otras personas con base en sus preferencias para charlar y concretar citas o encuentros. Tinder fue lanzada en agosto de 2012 por Sean Rad, Justin Mateen, Jonathan Badeen y Ramón Denia. La aplicación se probó inicialmente en los campus universitarios, siendo la primera la Universidad del Sur de California. Es considerada una de las aplicaciones de citas más importantes del mercado digital, y en 2014 fue nominada App del Año en los Premios Enter.Co, con más de 50 millones de usuarios.

Tinder  dispone de un interfaz de usuario que muestra sucesivamente diferentes perfiles de otros usuarios. El usuario desliza el dedo por sobre la pantalla de un smartphone a la derecha para indicar interés por esa persona y a la izquierda si no está interesado, todo ello de forma anónima. Si dos usuarios están interesados ​​en sí, ambos son informados y se les permite iniciar la conversación a través del chat interno de la aplicación. Su registro es muy simple a partir de la cuenta de Facebook del usuario.

Disponible en 24 idiomas, la aplicación se encuentra disponible para dispositivos Android e iOS; y puede descargarse de forma gratuita en Google Play y en la App Store.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s