Uncategorized

Quina velocitat d’Internet tens? / ¿Qué velocidad de Internet tienes?

Quan viatgem i portem amb nosaltres la nostra tablet amb Windows 8 pot ser que trobem problemes per realitzar algunes tasques des de l’hotel. Per aquest motiu, molts de nosaltres solem sortir a cafès o restaurants propers per utilitzar la wifi gratis que ens ofereixen.

Per descomptat, abans de fer això és necessari protegir la màquina … però si ja tens totes les proteccions necessàries, el següent pas pot ser baixar-te una aplicació com Network Speed Test que t’ajudi a mesurar la velocitat real de pujada i baixada que aquest local ofereix . Amb això, podràs saber si realment val la pena tornar l’endemà a aquest restaura i seguir utilitzant la connexió a Internet que ells ofereixen.

T’animes a utilitzar-ho?

humormdicos8cosasdivertidasinfo11_th

esp_ Cuando viajamos y llevamos con nosotros nuestra tablet con Windows 8 puede que encontremos problemas para realizar algunas tareas desde el hotel. Por este motivo, muchos de nosotros solemos salir a cafés o restaurantes cercanos para utilizar la wifi gratis que nos ofrecen.

Desde luego, antes de hacer eso es necesario proteger la maquina… pero si ya tienes todas las protecciones necesarias, el siguiente paso puede ser bajarte una aplicación como Network Speed Test que te ayude a medir la velocidad real de subidabajada que ese local ofrece. Con ello, podrás saber si realmente vale la pena regresar al día siguiente a ese restaura y seguir utilizando la conexión a Internet que ellos ofrecen.

¿Te animas a utilizarlo?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.