Uncategorized

Un robot que et porta la compra / Un robot que te trae la compra

Segons publica Xataka, “l’empresa Starship, creada per l’ex-fundador de Skype Ahti Heinla, ha desenvolupat un petit robot que ens prometen que serà capaç de portar-nos la compra fins a la porta de casa nostra. Es tracta d‘un petit vehicle elèctric que es condueix a si mateix, i que circula pels carrers a la mateixa velocitat que els vianants, una mica més de 6 quilòmetres per hora, per evitar ensurts.

A més d’un sistema de navegació el robot també té un programari per evitar obstacles, el que el converteix en autònom. Una vegada que aquest robot de lliurament local surti amb la nostra comanda podrem utilitzar una app al nostre mòbil per saber on es troba, i també tindrà un sistema perquè només nosaltres puguem desbloquejar la seva compartiment de càrrega.

En essència sembla que l’única diferència entre aquest robot i un dron és que en comptes d’esperar amb la finestra oberta haurem de fer-ho a la porta, tot i que segons Starship seu sistema farà que els enviaments siguin entre 10 i 15 vegades més econòmics que amb les alternatives actuales.También presumeixen de que en ser elèctrics els seus vehicles no tindran cap tipus d’impacte en el medi ambient.

http://www.xataka.com/
http://www.xataka.com/

esp_Según publica Xataka, “la empresa Starship, creada por el ex-fundador de Skype Ahti Heinla, ha desarrollado un pequeño robot que nos prometen que será capaz de traernos la compra hasta la puerta de nuestra casa. Se trata de un pequeño vehículo eléctrico que se conduce a sí mismo, y que circula por las calles a la misma velocidad que los peatones, algo más de 6 kilómetros por hora, para evitar sobresaltos.

Además de un sistema de navegación el robot también tiene un software para evitar obstáculos, lo que le convierte en autónomo. Una vez que este robot de entrega local salga con nuestro pedido podremos utilizar una app en nuestro móvil para saber dónde se encuentra, y también tendrá un sistema para que sólo nosotros podamos desbloquear su compartimento de carga.

En esencia parece que la única diferencia entre este robot y un dron es que en vez de esperar con la ventana abierta tendremos que hacerlo en la puerta, aunque según Starship su sistema hará que los envíos sean entre 10 y 15 veces más económicos que con las alternativas actuales.También presumen de que al ser eléctricos sus vehículos no tendrán ningún tipo de impacto en el medioambiente.”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s