Twitter

Nova funcionalitat de Twitter: les enquestes / Nueva funcionalidad de Twitter: las encuestas

Twitter ha presentat una nova funcionalitat: les enquestes (també conegudes en anglès com a polls). Com expliquen al seu blog, fins ara existien algunes possiblitats: tuitejant preguntes i registrant les respostes, calculant els vots d’un hashtag o demanant als seguidors que fessin RT o FAV per votar.

Però a partir d’ara, podràs crear la teva pròpia enquesta amb dues opcions de resposta directa des del quadre de text per escriure un Tweet i quedarà activa durant 24 hores. A més, podràs votar en qualsevol enquesta i la teva elecció no es proporcionarà públicament.

Quin és l’objectiu de les enquestes de Twitter?

Si vols conèixer l’opinió del públic sobre alguna cosa -ja sigui quin nom posar-li al teu gos, qui guanyarà el partit d’avui, o quina decisió preocupa més a la gent ara mateix- Twitter és el millor lloc per aconseguir resultats instantanis. Per als creadors d’enquestes es tracta d’una nova forma de relacionar-se amb l’audiència massiva de Twitter i entendre exactament el que la gent està dient. I per als que hi participen, és una forma molt fàcil de fer sentir la seva veu.

Has participat ja en alguna?

//platform.twitter.com/widgets.js

 

esp_ Twitter ha presentado una nueva funcionalidad: las encuestas también conocidas en inglés como polls. Como explican en su blog, hasta ahora contábamos con algunas maneras de participar en encuestas: tuiteando preguntas y registrando las respuestas, calculando los votos de un hashtag o pidiendo a los seguidores que hicieran RT o FAV para votar.

Ahora podrás crear tu propia encuesta con dos opciones de respuesta directamente desde el caja de texto para escribir un Tweet y quedará activa durante 24 horas. Además, podrás votar en cualquier encuesta y tu elección no será compartida públicamente.

Cuál es el objetivo?

Si quieres conocer la opinión del público sobre algo —ya sea qué nombre ponerle a tu perro, quién ganará el partido de hoy, o qué decisión preocupa más a la gente ahora mismo— Twitter es el mejor lugar para conseguir resultados instantáneos. Para los creadores de encuestas se trata de una nueva forma de relacionarse con la audiencia masiva de Twitter y entender exactamente lo que la gente está diciendo. Y para los que participan, es una forma muy fácil de hacer oír su voz.

¿Has participado ya en alguna?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.