Uncategorized

Novetats iOS 9 / Novedades iOS 9

iOS 9 és la nova versió del sistema operatiu que l’empresa Apple desenvolupa per als seus dispositius mòbils. Dispositius com l’iPhone 4S, 5, 5C, 5S, 6 i 6 Plus; l’iPod Touch de cinquena i sisena generació i l’iPad 2, 3, 4, Air, Air 2, Mini, Mini 2, Mini 3, Mini 4 i Pro són compatibles amb el nou sistema operatiu.

Quines són les principals novetats?

 • Teclat: Al iPad, el cursor de posició de text podrà moure utilitzant dos dits, alguna cosa similar al que passa amb el ratolí tàctil de les notebooks. A més, s’incorpora una barra d’accessos directes amb les opcions tallar, copiar, enganxar, desfer i refer. En el cas dels nous iPhones, directament pressionant sobre el teclat es podrà moure el cursor.
 • News: La nova aplicació de notícies mostrarà articles de diferents mitjans. L’usuari podrà indicar que li agrada una publicació, classificar el que vol llegir segons els seus interessos i, per descomptat, compartir les notícies a les xarxes socials.
 • Optimització de bateria: L’iPhone 6S demora una hora més a descarregar-se i el 6S Plus tardarà dos, gràcies a les noves optimitzacions internes de la bateria, que permeten més autonomia.
 • Interfície: Ara la tipografia canvia a la que s’utilitza per a l’Apple Watch, que segons indiquen en Apple, és més llegible i còmoda per a les pantalles més petites.
 • Move to iOS: La nova app, disponible a Google Play, permet que els usuaris del sistema operatiu Android puguin utilitzar la plataforma d’Apple.
 • Mode multitasca a iPad: La pantalla es dividirà i es poden utilitzar dues aplicacions alhora. També estarà disponible el mode d’imatge sobre imatge. D’aquesta manera, es podran fer accions com, per exemple, veure un vídeo al mateix temps que s’envia un missatge per WhatsApp.

esp_ iOS 9 es la nueva versión del sistema operativo que la empresa Apple desarrolla para sus dispositivos móviles. Dispositivos como el iPhone 4S, 5, 5C, 5S, 6 y 6 Plus; el iPod Touch de quinta y sexta generación y el iPad 2, 3, 4, Air, Air 2, Mini, Mini 2, Mini 3, Mini 4 y Pro son compatibles con el nuevo sistema operativo.

¿Cuáles son las principales novedades?

 • Teclado: En el iPad, el cursor de posición de texto podrá moverse utilizando dos dedos, algo similar a lo que ocurre con el touchpad de las notebooks. Además, se incorpora una barra de accesos directos con las opciones cortar, copiar, pegar, deshacer y rehacer. En el caso de los nuevos iPhones, directamente presionando sobre el teclado se podrá mover el cursor.
 • News: La nueva aplicación de noticias mostrará artículos de diferentes medios. El usuario podrá indicar que le gusta una publicación, clasificar lo que quiere leer según sus intereses y, por supuesto, compartir las noticias en las redes sociales.
 • Optimizacion de batería: El iPhone 6S demora una hora más en descargarse y el 6S Plus tardará dos, gracias a las nuevas optimizaciones internas de la batería, que permiten más autonomía.
 • Interfaz: Ahora la tipografía cambia a la que se utiliza para el Apple Watch, que según indican en Apple, es más legible y cómoda para las pantallas más pequeñas.
 • Move to iOS: La nueva app, disponible en Google Play, permite que los usuarios del sistema operativo Android puedan utilizar la plataforma de Apple.
 • Modo multitarea en iPad: La pantalla se dividirá y podrán utilizarse dos aplicaciones a la vez. También estará disponible el modo de imagen sobre imagen. De esta forma, se podrán hacer acciones como, por ejemplo, ver un video al mismo tiempo que se envía un mensaje por WhatsApp.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.