google

Llocs prohibits de Google Maps / Lugares prohibidos de Google Maps

Google Maps és una de les eines més utilitzades i útils que ens permet ubicar en una zona. Però també hi ha zones que Google Maps no ens deixa veure. Per què?

Gràcies al programa Generació Digital de TV3, sabem que quan navegant pel món amb les imatges de Google Maps ens trobem una zona oculta o pixelada, sempre ens preguntem: què pot haver-hi a sota? Des d’instal·lacions militars a infraestructures estratègiques, als diferents governs del món no els agrada mostrar tot el seu territori a qualsevol persona.

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/generacio-digital/els-llocs-prohibits-de-google-maps/video/5531426/

esp_ Google Maps es una de las herramientas más utilizadas y útiles que nos permite ubicar en una zona. Pero también hay zonas que Google Maps no nos deja ver. ¿Por qué?

Gracias al programa Generació Digital de TV3, sabemos que cuando navegando por el mundo con las imágenes de Google Maps nos encontramos una zona oculta o pixelada, siempre nos preguntamos: ¿qué puede haber debajo? Desde instalaciones militares en infraestructuras estratégicas, los diferentes gobiernos del mundo no les gusta mostrar todo su territorio a cualquier persona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s