Uncategorized

Fes esport de manera social / Haz deporte de forma social

Ets dels que t’agrada fer exercici i controlar el teu cos? VirtuaGym és una plataforma social on podrem crear la nostra taula d’exercicis personalitzada i tenir un control sobre la nostra millora amb el pas del temps. Una de les seves avantatges és el seu caràcter social, i és que a través de l’eina podrem seguir o enviar missatges a altres usuaris, una forma de contactar amb persones que tenen el nostre mateix objectiu o afició. Finalment cal dir que VirtuaGym compta amb un versió web i diferents aplicacions per a dispositius mòbils Android i iOS.

Queda clar d’aquesta manera que estem davant d’una aplicació molt interessant i que ens ajudarà a tenir un control sobre el nostre exercici físic i a més ens permetrà ampliar el nostre cercle de contactes. Què més podem demanar ?

taringa.net
taringa.net

esp_ ¿Eres de los que te gusta hacer ejercicio y controlar tu cuerpo? VirtuaGym es una plataforma social donde podremos crear nuestra tabla de ejercicios personalizada y tener un control sobre nuestra mejoría con el paso del tiempo. Una de sus ventajas es su carácter social, y es que a través de la herramienta podremos seguir o mandar mensajes a otros usuarios, una forma de contactar con personas que tienen nuestro mismo objetivo o afición.  Finalmente hay que decir que VirtuaGym cuenta con un versión web y diferentes aplicaciones para dispositivos móviles Android e iOS.

Queda claro de esta manera que estamos ante una aplicación muy interesante y que nos ayudará a tener un control sobre nuestro ejercicio físico y además nos permitirá ampliar nuestro círculo de contactos. ¿Qué más podemos pedir?.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.