Twitter

Qui són els tuitares més influents del teu sector? / ¿Quiénes son los tuiteros más influentes de tu sector?

Si alguna vegada t’has fet aquesta pregunta i vols saber qui són els tuitaires més influents del teu sector, aprofita klout, una eina gratuïta que mesura l’influència social d’un usuari a través de les xarxes socials. Klout otorg una xifra d’influència a cada usuari, segons diferents sectors.

Una funcionalitat molt pràctica de klout són les llistes d’influents per zona o àmbit. Aquesta eina et permetrà saber a qui seguir segons el teu interès i també qui t’ha de seguir si vols ser tu un inflluent.

klout

esp_ Klout es una herramienta gratuita que mide la influencia social que tenga una persona a través de las redes sociales a las cuales él o ella pertenezca. Esta influencia se ve reflejada en un puntaje, el cual es asignado por klouty se basa en diversos factores o “señales” que son medidos por esta herrramienta.

Klout también permite conocer cuáles son los temas en los cuales un usuario es considerado influyente, y a vez enterarse de cuáles son los que destacan a otras personas en este servicio para poder usarlos como ejemplo. Finalmente, también permite a sus usuarios acceder a premios, llamados Klout Perks, los cuales están basados en el puntaje que esa persona tenga en este servicio.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s