APP · audiovisual

Alta joieria tecnològica / Alta joyería tecnológica

Us agrada la tecnologia i també l’alta joieria? Doncs ara podeu ajuntar les dues coses. MICA (sigles en anglès de El meu accessori intel·ligent de comunicació) és un braçalet que inclou obsidiana i una cobertura d’or de 18 quirats, una pantalla corba de vidre de safir a la part baixa del canell que mostra missatges de text, anotacions i esdeveniments del calendari de Google i Facebook, i recomanacions de restaurants i botigues properes de Yelp. Les alertes són discretes, la polsera vibra en lloc d’emetre un so.

El preu és de 495dólares, i inclou un pla de dades de dos anys amb AT & T, el que significa que no depèn d’un telèfon intel·ligent per a la connectivitat, com sí ho fan la majoria dels rellotges intel·ligents. Us animeu?

mica

esp_ ¿Os gusta la tecnología y también la alta joyería? Pues ahora podéis juntar las dos cosas. MICA (siglas en inglés de Mi accesorio inteligente de comunicación) es un brazalete que  incluye obsidiana y una cobertura de oro de 18 kilates, una pantalla curva de cristal de zafiro en la parte baja de la muñeca que muestra mensajes de texto, anotaciones y eventos del calendario de Google y Facebook, y recomendaciones de restaurantes y tiendas cercanas de Yelp. Las alertas son discretas, la pulsera vibra en lugar de emitir un sonido.

El precio es de 495dólares, e incluye un plan de datos de dos años con AT&T, lo que significa que no depende de un teléfono inteligente para la conectividad, como sí lo hacen la mayoría de los relojes inteligentes. ¿Os animáis?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s