Fotografía · Imatges

Thinglink: crea imatges interactives / crea imágenes interactivas

¿Què és Thinglink?

ThingLink és una eina que permet convertir les teves imatge en un gràfic interactiu. Com explica el web  alguada.comaquesta eina permet allotjar àudio, vídeo i enllaços enriquits directament a les imatges, per després publicar-les a la web. No es tracta d’una simple imatge la que estarem mostrant, sinó un complet menú on veure vídeos, escoltar cançons, compartir social media, etc.

Thinglink tags per connectar-nos amb una gran quantitat de llocs. Fent clic a la mateixa imatge permetrem que els usuaris ens segueixi a Twitter, digui que “m’agrada” a Facebook, escolti temes en SoundCloud o Spotify, vegi els vídeos a YouTube i Vimeo, compri en Amazon, etc. Si tens coneixements de programació web, també tens tags de text enriquit per a qualsevol propòsit, ja que es poden desenvolupar des de la plataforma i incloure’ls.

¿Qué es Thinglink?

ThingLink es una herramienta que te permite convertir tus imágenes en un gráfico interactivo. Como explica el web alguada.com, esta herramienta permite alojar audio, vídeo y enlaces enriquecidos directamente en las imágenes, para después publicarlas en la web. No se trata de una simple imagen la que estaremos mostrando, sino un completo menú donde ver vídeos, escuchar canciones, compartir social media, etc.

Thinglink tiene tags para conectarnos con una gran cantidad de sitios. Haciendo clic en la misma imagen permitiremos que los usuarios nos siga en Twitter, diga que “me gusta” en Facebook, escuche temas en SoundCloud o Spotify, vea los vídeos en YouTube y Vimeo, compre en Amazon, etc. Si tienes conocimientos de programación web, también tienes tags de texto enriquecido para cualquier propósito, ya que se pueden desarrollar desde la plataforma e incluirlos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s