Aplicacions · APP · Internet

Quin grau d’addició a Internet tens? / ¿Cuál es tu grado de adicción a Internet?

Cada dimecres descobrireu una nova aplicació per al vostre smartphone o tablet. Avui FaceUp, una APP que t’ajudarà a conèixer el teu grau d’addicció a Internet. El primer pas és passar un test per conèixer el teu nivell d’addicció: quanta estona passes en cada aplicació. En cas necessari podeu participar en un programa per superar aquesta addicció i corregir patrons de conducta. I a més podràs jugar a Phone Stack amb els teus amics per saber qui toca primer el mòbil en una reunió.

L’app creada per dos emprenedors de Barcelona cerca fer reflexionar a l’usuari sobre un ús absorbent del mòbil i recull estadístiques del temps i mode d’utilització del dispositiu i planteja reptes com no consultar el mòbil durant els àpats o quan s’està al llit.

La pots trobar a APP Store y Google Play.

APP Faceup, para conocer tu adicción

esp_ Cada miércoles descubrireis una nueva aplicación para vuestro smartphone o tablet. Hoy FaceUp, una APP que te ayudará a conocer tu grado de adicción a Internet. El primer paso es pasar un test para conocer tu nivel de adicción: cuánto rato pasas en cada aplicación. En caso necesario puedes participar en un programa para superar esta adicción y corregir patrones de conducta. Y además podrás jugar a Phone Stack con tus amigos para saber quién toca primer el móvil en una reunión.

La app creada por dos emprendedores de Barcelona busca hacer reflexionar al usuario sobre un uso absorbente del móvil y recoge estadísticas del tiempo y modo de utilización del dispositivo y plantea retos como no consultar el móvil durante las comidas o cuando se está en cama.

Descarga en APP Store y Google Play.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.