Formación

Cursos, cursos, cursos….

Arriba la tardor, i amb ell, la febre que ens entra a tots/es per formar-nos. Busques un curs online? ¿Estàs cansat / a d’anar de plataforma a plataforma? Et presentem SlideRule, un cercador que ens permet cercar, de forma simultània, en diverses plataforma elearning per trobar el curs gratis o de pagament que necessitem.

L’avantatge d’aquest cercador de cursos online és que és summament fàcil d’usar ja que l’únic que necessitem és col·locar el tema o nom del curs i SlideRule realitza una cerca ràpida oferint a continuació un llistat de tots els cursos que estan disponibles sobre el tema requerit .

Pots buscar informació de cursos molt variats: art, negocis i economia, computació, artesania i hobby, educació, enginyeria, salut, medicina, humanitats, llenguatge i comunicació, llei, matemàtiques i ciència, esports i estat físic.

 

www.unchiste.com
http://www.unchiste.com

esp_ Llega el otoño, y con él, la fiebre que nos entra a todos/as por formarnos. ¿Buscas un curso online? ¿Estàs cansado/a de ir de plataforma en plataforma? Te presentamos SlideRule, un buscador que nos permite buscar, de forma simultanea, en varias plataforma e-learning para encontrar el curso gratis o de pago que necesitamos.

La ventaja de este buscador de cursos online es que es sumamente fácil de usar  pues lo único que necesitamos es colocar el tema o nombre del curso y SlideRule realiza una busca rápida ofreciéndonos a continuación un listado de todos los cursos que están disponibles sobre el tema requerido.

Puedes buscar información de cursos muy variados: arte, negocios y economía, computación, artesanía y hobby, educación, ingeniería, salud, medicina, humanidades, lenguaje y comunicación, ley, matemáticas y ciencia, deportes y estado físico.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.