Instagram

Instagram y los mensajes directos

Instagram segueix la línia de renovar-se o morir i per això presenta continues novetats. Una de les més recents són les millores a Instagram Direct (la funcionalitat que permet enviar missatges directes) que permet enviar contingut com a missatge directe. S’ha habilitat un nou botó en forma de fletxa (al costat dels de ‘M’agrada’ i Comentari’) que permet enviar qualsevol post del timeline com a missatge directe i així començar una conversa. D’aquesta manera, ja no cal esmentar a un altre usuari en els comentaris d’una foto perquè aquest pugui veure el contingut.

A més afegeixen la possibilitat de crear grups, així com un accés ràpid a la càmera per si es vol respondre amb una autofoto en el moment, i per suposat la possibilitat d’afegir caràcters emoji. El que més canvia és el fet que ara es crearan fils de conversa que s’aniran actualitzant, de manera que resulta més senzill i fàcil de seguir per als usuaris.

Això sí, des Instagram deixen clar que això no repercutirà en la privacitat i que tant les fotos com els vídeos que es comparteixin per Direct romandran visibles només per aquells usuaris que ja podien veure’ls, és a dir, que ja seguien prèviament al seu autor. Recalquen que en l’actualització tampoc hi haurà canvis en l’autoria del contingut.

esp_ Instagram sigue la línea de renovarse o morir y por ello presenta continuas novedades. Una de las más recientes son las mejoras en Instagram Direct (la funcionalidad que permite enviar mensajes directos) que permite enviar contenido como mensaje directo. Se ha habilitado un nuevo botón en forma de flecha (junto a los de ‘Me gusta’ y ‘Comentario’) que permite enviar cualquier post del timeline como mensaje directo y así comenzar una conversación. De este modo, ya no es necesario mencionar a otro usuario en los comentarios de una foto para que éste pueda ver el contenido.

Además añaden la posibilidad de crear grupos, así como un acceso rápido a la cámara por si se quiere responder con una autofoto en el momento, y por supuesto la posibilidad de añadir caracteres Emoji. Lo que más cambia es el hecho de que ahora se crearán hilos de conversación que se irán actualizando, por lo que resulta más sencillo y fácil de seguir para los usuarios.

Eso sí, desde Instagram dejan claro que esto no repercutirá en la privacidad y que tanto las fotos como los vídeos que se compartan por Direct permanecerán visibles sólo para aquellos usuarios que ya podían verlos, es decir, que ya seguían previamente a su autor. Recalcan que en la actualización tampoco habrá cambios en la autoría del contenido.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s