Facebook

Pròximes novetats a Facebook / Próximas novedades en Facebook

Quines són les properes novetats al Facebook? Segons informa genbeta.com, el proper gran canvi de la xarxa social més gran del món serà en la seva aplicació mòbil. I és que segons han informat en The Next Web, Facebook està realitzant tests amb diferents maneres i canvis visuals amb els quals mostrar la nostra pàgina de perfil en els mòbils.

La intenció de la xarxa social és moure la foto de perfil al centre de pantalla per donar-li més importància. El nostre nom es mostraria sota de l’avatar, mentre que la imatge de fons sembla que perdria una mica de protagonisme veient lleugerament més petita.

Els responsables de Facebook han sortit al pas de les filtracions afirmant que estan provant diferents redissenys en la seva aplicació mòbil per millorar la manera en què es veuen les nostres pàgines de perfil i en la qual aquestes mostren la nostra informació. En qualsevol cas, en ser només experiments haurem d’esperar a algun tipus d’anunci oficial per saber com acaba sent el disseny final.

Seguirem informant.

Imagen de ejemplo de la página web www.genbeta.com
Imagen de ejemplo de la página web http://www.genbeta.com

esp_ ¿Cuáles son las próximas novedades en Facebook? Según informa genbeta.com, el próximo gran cambio de la red social más grande del mundo será en su aplicación móvil. Y es que según han informado en The Next Web, Facebook está realizando tests con diferentes maneras y cambios visuales con los que mostrar nuestra página de perfil en los móviles.

La intención de la red social es mover la foto de perfil al centro de pantalla para darle más importancia. Nuestro nombre se mostraría debajo del avatar, mientras que la imagen de fondo parece que perdería un poco de protagonismo viéndose ligeramente más pequeña.

Los responsables de Facebook han salido al paso de las filtraciones afirmando que están probando diferentes rediseños en su aplicación móvil para mejorar la manera en la que se ven nuestras páginas de perfil y en la que estas muestran nuestra información. En cualquier caso, al ser sólo experimentos tendremos que esperar a algún tipo de anuncio oficial para saber cómo acaba siendo el diseño final.

Seguiremos informando.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s