Facebook

Facebook permet fer donacions / Facebook permite hacer donaciones

Facebook ha incorporat una nova funcionalitat i ha activitat per a totes les ONGs la possibilitat de marcar el botó donació a la seva portada de la xarxa social. Així és més senzill per a aquestes entitats més senzill connectar amb les persones que estiguin interessades en la seva causa i vulguin ajudar.

La companyia ha explicat que tots els dies, les persones utilitzen Facebook per demanar suport i despertar consciència sobre causes que els preocupen, i també per motivar a altres a fer el mateix”.

D’aquesta manera, qualsevol organització que tingui pàgina a Facebook sota la categoria de ‘organització sense ànim de lucre‘, ja disponible el botó.

No teniu excusa per no col·laborar.

Facebook permite a las ONGs activitar el botón donaciónesp_ Facebook ha puesto en marcha el botón ‘Donar Ahora’ para que las organizaciones sin ánimo de lucro puedan incluir este botón de llamada a la acción en sus páginas y en sus enlaces de anuncios, para que les resulte más sencillo conectar con las personas que estén interesadas en su causa y quieran ayudar.

La compañía ha explicado que “todos los días, las personas utilizan Facebook para pedir apoyo y despertar conciencia sobre causas que les preocupan, y también para motivar a otros a hacer lo mismo”.

De esta forma, cualquier organización que tenga página en Facebook bajo la categoría de ‘organización sin ánimo de lucro’, ya tiene disponible el botón.

No tenéis excusa para no colaborar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.