Twitter

Anuncis més simples a Twitter / Más simplicidad en los anuncios de Twitter

Twitter ha llançat Quick promote amb l’objectiu d’ajudar a les empreses, empresaris i autònoms a crear anuncis en aquesta xarxa social de manera més simple.

Quick promote és una funció de Twitter Ads que permet fer arribar als tuits de la teva empresa amb un millor rendiment a més persones a Twitter. Ja sigui per a un llançament de producte, per a una oferta de temporada o per una entrada del teu bloc, Quick promote pot contribuir a augmentar les vendes de la teva empresa dirigint l’atenció dels usuaris al teu contingut. Amb només un parell de clics, pots descobrir què piulades estan tenint més repercussió entre els teus seguidors i promocionar-los a temps real per arribar a més possibles clients que puguin estar interessats en el teu missatge.

Com funciona?

  1. Selecciona el Tweet que vulguis promocionar del panell d’activitat de Tweets. Et recomanem que escullis un Tweet que ja estigui ressonant entre els teus seguidors. Pots saber que un Tweet està ressonant si compta amb un elevat nombre d’impressions totals i taxa d’interacció.
  2. Tria un pressupost. Et oferirem una estimació de l’abast que veuràs en promocionar el Tweet. Si no t’has registrat a Twitter Ads, segueix el missatge del tauler d’activitat de Tweets per configurar el compte.
  3. Pots veure la interacció dels usuaris amb el Tweet en temps real i optimitzar l’estratègia de contingut per aconseguir més accions com, per exemple, Retweets o clics en URL.

esp_ Quick promote es una nueva función de Twitter Ads que permite hacer llegar los Tweets de tu empresa con un mejor rendimiento a más personas en Twitter. Ya sea para un lanzamiento de producto, para una oferta de temporada o para una entrada de tu blog, Quick promote puede contribuir a aumentar las ventas de tu empresa dirigiendo la atención de los usuarios a tu contenido. Con solo un par de clics, puedes descubrir qué Tweets están teniendo más repercusión entre tus seguidores y promocionarlos en tiempo real para llegar a más posibles clientes que puedan estar interesados en tu mensaje.

¿En qué consiste?
La idea es que con un par de clics, puedas descubrir qué Tweets están teniendo más repercusión entre tus seguidores y promocionarlos en tiempo real para llegar a más posibles clientes que puedan estar interesados en tu mensaje.

¿Cuándo usarlos?
La herramienta está pensada para un lanzamiento de producto, para una oferta de temporada o para una entrada de tu blog, contenidos concretos que se quieran promocionar al instante.

¿Cómo se usa?

  1. Selecciona el Tweet que quieras. Como se recomienda potenciar un tweet que ya esté interesando a tu audiencia, hecha un vistazo antes a las estadísticas para tomar una decisión acertada.
  2. Elige tu presupuesto. En este momento Twitter te ofrece una estimación del alcance que verás al promocionar el Tweet. Si todavía no te has registrado en Twitter Ads, sigue las instrucciones que te aparecerán.
  3. Analiza las estadísticas de tu anuncio en tiempo real y optimiza tu estrategia para la acción que estés buscando (Retweets, visitas a tu web, descargas de tu APP, etc).
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.