videos · YouTube

Com convertir una afició en un negoci / Cómo convertir una afición en un negocio

A partir d’ara, els divendres estaran dedicats a un vídeo o grup de vídeos seleccionats per a la seva rellevància, novetat, viralitat.. Coneixem la importància actual dels vídeo i com no de la seva principal xarxa de difusió, YouTube, o d’altres serveis com Vimeo. Volem començar el setembre presentar-vos un dels gats més famosos de la xarxa Simon’s cat.

Simon ‘s Cat  és una sèrie animada ideada i realitzada per l’animador anglès Simon Tofield. La sèrie com a protagonista un entremaliat gat domèstic. Va fer la seva primera aparició a internet a Cat Man Do. Els episodis de Simon ‘s Cat estan disponibles a YouTube, i han rebut més de 20 milions de visites. La sèrie ha estat animada per Simon Tofield, director d’animació de l’estudi londinenc Tandem Films. Tofield, que va començar a dibuixar còmics des de jove i ha estudiat animació a la De Montfort University, viu al Bedforshire amb quatre gats, que sens dubte li serveixen d’inspiració i per tant, ha aconseguit convertir la seva afició en un negoci. Fins el punt que Simon’s Cat compta amb un blog i amb una tenda on-line.
Us deixem alguns dels seus vídeos, com aquest Cat Man do, el primer de la sèrie.

esp_ A partir de ahora, los viernes estarán dedicados a un vídeo o un grupo de vídeos seleccionados por su relevancia, novedad, viralidad… Conocemos la importancia actual de los vídeos y como no de su principal red de difusión, YouTube, o otros servicios como Vimeo. Por eso, hoy empezamos septiembre con uno de los gatos más famosos de la red Simon’s cat.

http://www.youtube.com/watch?v=l5ODwR6FPRQ

Simon’s Cat (traducible en español como el gato de Simon) es una serie animada ideada y realizada por el animador ingles Simon Tofield. La serie tiene como protagonista un travieso gato domestico. Hizo su primera aparición en internet en Cat Man Do. Los episodios de Simon’s Cat están disponibles en YouTube, y han recibido más de 20 millones de visitas. La serie ha sido animada por Simon Tofield, director de animación del estudio londinense Tandem Films. Tofield, que empezó a dibujar comics desde joven y ha estudiado animación en la De Montfort University, vive en el Bedforshire con cuatro gatos,4 que sin duda le sirven de inspiración. De manera que ha logrado convertir su afición en un negocio. Hasta el punto que Simon’s Cat cuenta con un blog  y una tienda on-line.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s