WiFi

Qui em roba la WiFi? / Quien me roba WiFi?

Si sospites que algú t’està robant el teu senyal d’Internet, podem ajudar-te a evitar-ho. El primer que has de fer és escanejar els equips que es connecten al teu router. D’aquesta manera, podràs situar el lladre i procedir a banear-lo o treure’l de la teva conexión a Internet. Hi ha molts programes per fer-ho però et recomanem que provis Wifi Guard, un ponent i simple programa que et permet escanejar a fons la teva connexió Wifi per a detectar tots aquells equips que estiguin connectats a la mateixa.

El genial de Wifi Guard és que no només detecta ordinadors sinó també smartphones, tablets o fins i tot repetidors de Wifi que estiguin connectats de manera il·legal al teu Internet. I ara, un cop tinguis la direcció mac d’aquests equips, hauràs d’entrar a la configuració del teu router i des d’aquí bloquejar aquests equips, utilitzant el firewall del router.

Bona sort!

www.turiver.com

esp.- Si sospechas que alguien te está robando tu señal de Internet, podemos ayudarte a evitarlo. Lo primero que debes hacer es escanear los equipos que se conectan a tu router. De esta manera, podrás ubicar al ladrón y proceder a banearlo o sacarlo de tu conexión a Internet. Existen muchos programas para hacerlo pero te recomendamos que pruebes Wifi Guard, un ponente y simple programa que te permite escanear a fondo tu conexión Wifi para detectar todos aquellos equipos que esten conectados a la misma.

Lo genial de Wifi Guard es que no solo detecta ordenadores sino también smartphones, tablets o incluso repetidores de Wifi que estén conectados de forma ilegal a tu Internet. I ahora, una vez tengas la dirección mac de estos equipos, deberás entrar en la configuración de tu router y desde ahí bloquear dichos equipos, utilizando el firewall del router.

¡Buena suerte!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s