social media

Què és Doodle? / ¿Qué es Doodle?

Doodle és una eina per organitzar actes/trobades/reunions online i crear enquestes online. S’ha d’accedir a la pàgina web www.doodle.com i amb només 3 passos crees una trobada i enquesta que envies als companys que t’interessen.

Com fer-ho?

  1. Crear l’event.
  2. Convidar als participants.
  3. Confirmar el dia i hora.

En el cas de les enquestes, es tracta de proposar un tema i enviar-ho als interessats. Amb les seves eleccions, s’escull la resposta/tema més democràtic.

Tot es pot fer sense estar registrat, però si a més et registres, pots estar sincronitzat amb el vostre Google Calendar  o el calendari del Microsoft Outlook i  així fixar possibles dies per fer una reunió perquè els altres acceptin o no. Alhora, permet compartir agendes amb la persona amb qui vols quedar/reunir-te.

Doodle comparteix el sistema del Dropbox, és a dir, pots accedir des d’Internet en qualsevol moment i punt, sense tenir l’Outlook connectat, i és gratis.

esp_ Doodle es una herramienta para organizar actos / encuentros / reuniones online y crear encuestas online. El acceso a la página web www.doodle.com y con sólo 3 pasos creas un encuentro y encuesta que envías a los compañeros que te interesan.
Cómo hacerlo?

  1. Crear el evento.
  2. Invitar a los participantes.
  3. Confirmar el día y hora.

En el caso de las encuestas, se trata de proponer un tema y enviarlo a los interesados​​. Con sus elecciones, se escoge la respuesta / tema más democrático. Todo se puede hacer sin estar registrado, pero si además te registras, puedes estar sincronizado con su Google Calendar o el calendario de Microsoft Outlook y así fijar posibles días para hacer una reunión para que los demás acepten o no. Asimismo permite compartir agendas con la persona con quien quieres quedar / reunirte.
Doodle comparte el sistema de Dropbox, que puedes acceder desde Internet en cualquier momento y punto, sin tener Outlook conectado, y es gratis.

Doodle blog.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.