Hootsuite

Com eliminar una xarxa social a HootSuite / Cómo eliminar una red social en HootSuite

A HootSuite pots tenir totes les teves xarxes socials juntes com Twitter , Facebook , Linkedin , WordPress , etc , i així tenir el control de totes elles des del mateix lloc. Altres dels avantatges, a part de l’avantatge de tenir totes les xarxes socials en el mateix lloc és que és possible publicar el mateix missatge a totes les xarxes, no consumeix recursos de l’ordinador, permet programar hora i dia per a un missatge, pot utilitzar des de dispositius mòbils…

Si utilitzes l’opció econòmica només podràs tenir 5 xarxes socials, però l’opció Premium et permet disposar de més.

Seguint les instruccions de tecnologia.uncomo.com, per esborrar una xarxa social de la teva HootSuite, primer posa el ratolí a sobre de la petita imatge del mussol de Hootsuite, a la part esquerra. A continuació s’obre la pàgina i has d’anar a buscar la xarxasocial que vols eliminar. Un cop la tens, poses el ratolí a sobre i veuràs com apareix una petita roda dentada, fas clic en aquesta roda. Un cop hagis fet clic, t’apareix un petit llistat i has d’anar al final on posa eliminar de Hootsuite.

I de la mateixa manera que s’esborren, es poden afegir. 10334277_728017833927886_1341520882237662740_nesp_ En el HootSuite puedes tener todas tus redes sociales juntas como Twitter, Facebook, Linkedin, WordPress, etc, y así tener el control de todas ellas desde el mismo sitio. Otras de las ventajas, aparte de la ventaja de tener todas las redes sociales en el mismo sitio, es que es posible publicar el mismo mensaje en todas las redes, no consume recursos del ordenador, permite programar hora y día para un mensaje, puede utilizarse desde dispositivos móviles, etc

Si utilizas la opción económica sólo podrás tener 5 redes sociales, pero la opción PREMIUM te permite disponer de más.

Siguiendo las instruccions de tecnologia.uncomo.com, para borrar una red social de tu HootSuite, primero pon el ratón encima de la pequeña imagen del búho de hootsuite, en la parte izquierda.

A continuación se abre la página y tienes que ir a buscar la res social que quieres eliminar. Una vez la tienes, pones el ratón encima y verás como aparece una pequeña rueda dentada, haces clic en esta rueda. Una vez hayas hecho clic, te aparece un pequeño listado y tienes que ir al final donde pone eliminar de hootsuite.
Y del mismo modo que se borran, se pueden añadir.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.