buscador

Addictomatic: buscador de noticias

Addictomatic és un potent cercador que permet a l’usuari accedir a tot el que s’ha publicat a internet sobre un tema. Rastreja les notícies més populars de les xarxes socials com Flickr, Facebook, YouTube o Twitter, així com els resultats en els dos principals cercadors: Google i Bing.

Una vegada que s’ha introduït el tema sobre el qual es busca informació, el cercador mostra tots els continguts en una única pàgina, de manera que l’usuari pot accedir a tot el que s’ha publicat en diferents serveis i espais de la Xarxa, també en WordPress.

Herramienta imprescindible para tener toda la información de un tema
Herramienta imprescindible para tener toda la información de un tema

esp_ Addictomatic es un potente buscador que permite al usuario acceder a todo lo que se ha publicado en internet sobre un tema. Rastrea las noticias más populares de las redes sociales como Flickr, Facebook, YouTube o Twitter, así como los resultados en los dos principales buscadores: Google y Bing.

Una vez que se ha introducido el tema sobre el que se busca información, el buscador muestra todos los contenidos en una única página, de manera que el usuario puede acceder a todo lo que se ha publicado en distintos servicios y espacios de la Red, también en WordPress.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s