Marqueting

Eina per guardar i gestionar pàgines preferides / Herramienta para guardar y gestionar favoritos

Dragdis és una eina per guardar i gestionar pàgines preferides, imatges, vídeos o textos. Funciona de manera molt fàcil com a extensió dels navegadors Chrome, Firefox i Safari. Un cop instal·lada l’extensió, només has de arrossegar i deixar anar l’element a guardar a la barra que apareixerà a la dreta, quan arrosseguen el contingut cap a aquest costat de la pantalla.

Una vegada que volem veure els nostres favorits, fem clic a la icona de l’extensió i entrem en el nostre espai, on podem organitzar els favorits en carpetes. Si necessitem compartir favorits amb altres persones, ho podem fer compartint una carpeta amb favorits a través d’un enllaç que ens ofereix Dragdis a Facebook, Twitter o Google+.

Herramienta para gestionar documentos favoritos
Herramienta para gestionar documentos favoritos

esp_ Dragdis es una herramienta para guardar y gestionar páginas favoritas, imágenes, videos o textos. Funciona de manera muy fácil como extensión de los navegadores Chrome, Firefox y Safari.

Una vez instalada la extensión, sólo tienes que arrastrar y soltar el elemento a guardar en la barra que aparecerá a la derecha, cuando arrastran el contenido hacia este lado de la pantalla.
Una vez que queremos ver nuestros favoritos, hacemos clic en el icono de la extensión y entramos en nuestro espacio, donde podemos organizar los favoritos en carpetas. Si necesitamos compartir favoritos con otras personas, lo podemos hacer compartiendo una carpeta con favoritos a través de un enlace que nos ofrece Dragdis en Facebook, Twitter o Google+.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s