Marqueting

Organitzador de noticies / Organizador de noticias

Seguint amb la proposta d’eines per a crear màrqueting de continguts, avui us proposem Pocket, que et permet guardar, de manera gratuïta i en un mateix lloc tots els articles i notícies que t’interessen, també els que trobes a Twitter. D’aquesta manera, podràs accedir-hi en un senzill gest i llegir-tranquil·lament quan tinguis temps.

A més, pensa una mica en nosaltres perquè descansem la vista, proporcionant dues versions més de la blanca: una fosca amb el fons negre i una altra de color sèpia. Si ets dels que llegeixen al mòbil o a la tablet, també pots canviar la brillantor de la pantalla o escoltar els articles si no us ve de gust llegir-los.

Pocket permite guardar noticias y leerlas más tarde
Pocket permite guardar noticias y leerlas más tarde

esp_ La aplicación Pocket te permite guardar, de manera gratuita y en un mismo lugar todos los artículos y noticias que te interesan, también los que encuentras en Twitter.  De esta forma, podrás acceder a ellas en un sencillo gesto y leerlas tranquilamente cuando tengas tiempo.

Actúa como su nombre dice -de bolsillo-, y ahí es donde guarda todos los artículos que no puedes leer. Además, piensa un poco en nosotros para que descansemos la vista, proporcionando dos versiones además de la blanca: una oscura con el fondo negro y otra de color sepia.

Si eres de los que leen en el móvil o en la tablet, también puedes cambiar el brillo de la pantalla o escuchar los artículos si no te apetece leerlos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.