Marqueting

Eines per crear continguts / Herramientas para crear contenidos

Els propers dies us presentarem eines per ajudar-vos a crear continguts, el que es coneix com a màrqueting de continguts. La primera d’elles és SproutSocial.

Ens serveix per ajudar-nos a administrar i monitoritzar la nostra marca en diferents xarxes socials, mitjançant l’ús d’una entrada unificada (smart inbox), recolllida de paraules claus de la marca, informe de tendències i anàlisis del perfil mensual.

Disposa de diferents plans per poder gestionar diversos comptes de Twitter, Facebook (pàgines de fans i perfils), Linkedln, Google Analytics o Foursquare. Per accedir-hi només hem de registrar-nos, és de pagament, però podem utilitzar 30 dies de forma gratuïta. Usar-la és tan fàcil com començar configurant els comptes que vols afegir i un cop les tinguis pots generar les estadístiques que desitgis per a cada un dels comptes.

SproutSocial, herramienta de creación de contenidos
SproutSocial, herramienta de creación de contenidos

esp_ Los próximos días os presentaremos herramientas para ayudarle a crear contenidos, lo que se conoce como marketing de contenidos. La primera de ellas es SproutSocial.

Nos sirve para ayudarnos a administrar y monitorizar nuestra marca en diferentes redes sociales, mediante el uso de una entrada unificada (smart inbox), recogida de palabras claves de la marca, informe de tendencias y análisis del perfil mensual.

Dispone de diferentes planes para poder gestionar varias cuentas de Twitter, Facebook (páginas de fans y perfiles), Linkedln, Google Analytics o Foursquare. Para acceder sólo tenemos que registrarnos, es de pago, pero podemos utilizar 30 días de forma gratuita. Usarla es tan fácil como empezar configurando las cuentas que quieres añadir y una vez las tengas puedes generar las estadísticas que desees para cada una de las cuentas.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s