Tipografia

Necessites tipografies? / ¿Necesitas tipografías?

Els dissenyadors treballen dia a dia amb diverses fonts, diverses tipografies. Moltes d’elles ja ens venen de “fàbrica”, però per tal de diferenciar-nos i oferir un nou missatge atractiu pels clients/seguidors, necessitem noves tipografies.Es necessiten tipografies per a dissenys de díptics, per a presentar informes, per a les pàgines webs…

Com explica vgsystems, “La tipografia és un aspecte imprescindible que el dissenyador web no ha de passar per alt. La lletra és un element clau i, segons com es presenti, vaig poder canviar el seu significat, ja que cada tipus de lletra, forma o color representa un estil i llenguatge diferent.
La tipografia reflecteix la personalitat d’una web, per això, és fonamental tenir cura la mida font, la combinació de colors, l’alineació i justificació per tenir clar el que es vol transmetre als usuaris. La tipografia per a cada disseny web depèn del propòsit del lloc i el seu creador hauria triar-segons el seu propi gust però, sempre, tenint en compte la llegibilitat dels textos llargs, ja que la resolució dels monitors pot entorpir la seva lectura i, en cas de tractar de títols o textos curts, haurem de tenir en compte el que volem expressar.

On podem trobar aquestes tipografies?

Imagen de tipografias
Varias opciones de tipografia de http://www.hypefortype.com

esp_ Los diseñadores trabajan día a día con diversas fuentes, varias tipografías. Muchas de ellas ya nos vienen de “fábrica”, pero para diferenciarnos y ofrecer un nuevo mensaje atractivo por los clientes / seguidores, necesitamos nuevas tipografies.Es necesitan tipografías para diseños de dípticos, para presentar informes, para las páginas webs

Como explica vgsystems, “la tipografía es un aspecto imprescindible que el diseñador web no debe pasar por alto. La letra es un elemento clave y, según como se presente, pude cambiar su significado, ya que cada tipo de letra, forma o color representa un estilo y lenguaje diferente. La tipografía refleja la personalidad de una web, por ello, es fundamental cuidar el tamaño fuente, la combinación de colores, la alineación y justificación para tener claro lo que se desea transmitir a los usuarios. La tipografía para cada diseño web depende del propósito del sitio y su creador debería elegirla según su propio gusto pero, siempre, teniendo en cuenta la legibilidad de los textos largos, ya que la resolución de los monitores puede entorpecer su lectura y, en caso de tratarse de títulos o textos cortos, deberemos tener en cuenta lo que queremos expresar.”

¿Dónde encontrar tipografias?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.