e-commerce

Les companyies eCommerce prefereixen les dones / Las compañías eCommerce prefieren a las mujeres

La presència de dones en la més alta responsabilitat de les companyies eCommerce és entre 7 i 11 punts superior a la mitjana del mercat laboral, (entre un 12 i un 18% enfront d’un 5%), i la seva retribució mitjana dobla la mitjana del mercat. segons el I Informe Mujeres Profesionales en eCommerce, un estudi que contempla, entre d’altres temes:

  • La presència de dones professionals en el sector eCommerce és més elevada que en altres sectors en totes les franges de responsabilitat de l’organització, i hi ha un 34% d’empreses que compten amb un percentatge de dones entre el 30% i el 50% i un 19 % de les empreses amb més d’un 90% de representació femenina. 
  • En el sector de l’eCommerce, les dones professionals, perceben un salari superior a la mitjana. Duplicant, gairebé en un 50%, la percepció mitjana anual de la resta de dones professionals quedesarrollan la seva tasca en altres sectors econòmics. 
  • El eCommerce es posiciona com un sector innovador, en què la digitalització és una eina fonamental per a fomentar el desenvolupament de negoci; d’aquí que un alt percentatge de les empreses tinguin digitalitzats diversos (i fins i tot gairebé tots) els processos de la companyia, tant interns com externs.

Podeu completar la informació repassant tota la informació de l’informe. En conclusió, sembla que les dones han d’aprofitar l’oportunitat del eCommerce per apostar per aquest sector.

Infografia

esp_ La presencia de mujeres en la más alta responsabilidad de las compañías eCommerce es entre 7 y 11 puntos superior a la media del mercado laboral, (entre un 12 y un 18% frente a un 5%), y su retribución media dobla la media del mercado. según el I Informe Mujeres Profesionales en eCommerce , un estudio que contempla, entre otros temas:

  • La presencia de mujeres profesionales en el sector eCommerce es más elevada que en otros sectores en todas las franjas de responsabilidad de la organización, existiendo un 34% de empresas que cuentan con un porcentaje de mujeres entre el 30% y el 50% y un 19% de las empresas con más de un 90% de representación femenina.
  • En el sector del eCommerce, las mujeres profesionales, perciben un salario superior a la media. Duplicando, casi en un 50%, la percepción media anual del resto de mujeres profesionales quedesarrollan su labor en otros sectores económicos.
  • El eCommerce se posiciona como un sector innovador, en el que la digitalización es una herramienta fundamental para fomentar el desarrollo de negocio; de ahí que un alto porcentaje de las empresas tengan digitalizados varios (e incluso casi todos) los procesos de la compañía, tanto internos como externos.

Podeis completar la información repasando toda la información del informe. En conclusión, parece que las mujeres deben aprovechar la oportunidad del eCommerce para apostar por este sector.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s