Facebook · social media

Hootsuite inclou millores / Hootsuite incluye mejoras

Hootsuite ha inclòs noves funcionalitats per gestionar millor les pàgines de Facebook i connectar amb més clients. Et presentem aquestes noves funcions per a Facebook:

  • Pujar diverses imatges a àlbums nous o existents directament des del panell de control.
  • Mantenir la teva pàgina organitzada en resoldre els comentaris a les publicacions promocionades, contingut de la marca o publicacions d’entrada.
  • Localitzar la participació recent en les teves publicacions i respon ràpidament, fins i tot si les vas publicar fa mesos.
  • Estalviar temps en veure tots els teus anuncis de Facebook en un sol lloc i respon als comentaris fàcilment.

HootSuite és una aplicació web i mòbil (iPad, iPhone, iPod Touch, BlackBerry i Android) per gestionar xarxes socials per part de persones o organitzacions. HootSuite permet utilitzar, entre altres, les següents xarxes socials: Facebook, Twitter, LinkedIn, Foursquare, MySpace i WordPress. Davant d’altres clients similars, les seves característiques més destacades són la gestió col·laborativa (diferents membres d’equip en un mateix compte, assignació de missatges ), la visualització a través de pestanyes i columnes i l’ús d’informes avançats amb integració de Google Analytics i Facebook Insights.

Hootsuite

esp_ Hootsuite ha incluido nuevas funcionalidades para gestionar mejor las páginas de Facebook y conectar con más clientes.

Te presentamos estas nuevas funciones para Facebook:

  • Sube varias imágenes a álbumes nuevos o existentes directamente desde el panel de control.
  • Mantén tu página organizada al resolver los comentarios en las publicaciones promocionadas, contenido de la marca o publicaciones de entrada.
  • Localiza la participación reciente en tus publicaciones y responde rápidamente, incluso si las publicaste hace meses.
  • Ahorra tiempo al ver todos tus anuncios de Facebook en un solo lugar y responde a los comentarios fácilmente.

HootSuite es una aplicación web y móvil (iPad, iPhone, iPod Touch, BlackBerry y Android) para gestionar redes sociales por parte de personas u organizaciones.

HootSuite permite utilizar, entre otras, las siguientes redes sociales: Facebook, Twitter, LinkedIn, Foursquare, MySpace y WordPress. Frente a otros clientes similares, sus características más destacadas son la gestión colaborativa (distintos miembros de equipo en una misma cuenta, asignación de mensajes…), la visualización a través de pestañas y columnas y el uso de informes avanzados con integración de Google Analytics y Facebook Insights. (Fuente: http://es.wikipedia.org/wiki/Hootsuite).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.