slideshare

Aprofita Slideshare / Aprovecha las potencialidades de Slideshare

Slideshare és un servei de hosting de diapositives. Els usuaris poden carregar i compartir arxius privats o públics en els següents formats d’arxiu: Powerpoint, OpenOffice, PDF, Keynote o OpenDocument per ser visualitzades en línia amb el format flash. El pes màxim per arxius és de 20 Mb. Una vegada la informació ha estat processada aquesta es pot veure a través de la mateixa URL de forma completa. D’altra banda, podem compartir-la a través del correu electrònic.Slideshare també ofereix als usuaris la possibilitat de compartir les seves presentacions Powerpoint de forma pública o privada, així com documents Word i arxius en format PDF, sense la necessitat d’adjuntar arxius en els nostres correus i de publicar-los en la nostra web o blog. A més a més, aquest producte permet la opció de crear grups entre usuaris de SlideShare amb interessos similars.

Cada mes SlideShare rep 60 milions de visites i 120 milions de pàgines vistes. Per tant, SlideShare es situa al capdamunt dels 150 llocs d’Internet més vistos.

Per tant, hem d’aprofitar aquesta oportunitat que ofereix Slideshare per aconseguir. Quins són els beneficis de l’ús d’aquesta eina?

  1. Visibilitat: els continguts que es publiquen a Slideshare presenten una gran capacitat per posicionar-se als buscadors, gràcies a la autoritat del domini web de la eina.
  2. Tràfic: l’ús de les presentacions aportarà tràfic a les teves xarxes socials i al teu web.
  3. Seguiment: podràs analitzar l’èxit de les teves presentacions.
  4. Creació d’imatge de marca: consolida el teu perfil a Slideshare amb tota la informació possible i publica presentacions sobre temes que dominis. Així crearàs una marca forta.

imagen slideshare

esp_ SlideShare es un sitio web 2.0 de alojamiento de diapositivas que ofrece a los usuarios la posibilidad de subir y compartir en público o en privado presentaciones de diapositivas en PowerPoint (.ppt,.pps,.pptx,.ppsx,.pot y.potx), OpenOffice (.odp); presentaciones e infografías PDF (.pdf); documentos en Adobe PDF (.pdf), Microsoft Word (.doc,.docx y.rtf) y OpenOffice (.odt) y la mayoría de documentos de texto sin formato (.txt), e incluso algunos formatos de audio y vídeo. Originalmente el sitio web estaba destinado para los empleados del ámbito empresarial con la intención de que compartieran con más facilidad diapositivas entre ellos, pero luego el público objetivo se amplió para convertirse también en un entretenimiento.

Cada mes SlideShare recibe 60 millones de visitas y 120 millones de páginas vistas. Por lo tanto, SlideShare se sitúa en lo alto de los 150 sitios de Internet más vistos.

Por lo tanto, debemos aprovechar esta oportunidad que ofrece Slideshare para conseguir.

¿Cuáles son los beneficios del uso de esta herramienta?

  1. Visibilidad: los contenidos que se publican en Slideshare presentan una gran capacidad para posicionarse en los buscadores, gracias a la autoridad del dominio web de la herramienta.
  2. Tráfico: el uso de las presentaciones aportará tráfico a tus redes sociales y en tu web.
  3. Seguimiento: podrás analizar el éxito de tus presentaciones.
  4. Creación de imagen de marca: consolida tu perfil en Slideshare con toda la información posible y publica presentaciones sobre temas que dominios. Así crearás una marca fuerte.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.