comunicacio

Com recuperar arxius borrats / Cómo recuperar archivos borrados

Tothom pateix un moment de crisis amb els arxius perduts als dispositius electrònics.Un moment en què perds el treball de moltes hores.

Avui t’expliquem com recuperar arxius borrats, arxius que ja no es troben a la paperera de reciclatge. La bona notícia és que els ordinadors mai eliminen realment tot el que has esborrat. Això vol dir que si has buidat per error la Paperera de reciclatge, les dades, els uns i els zeros que componen els documents que creus que vas perdre irremeiablement, segueixen gravats en el disc.

Per tant, tot el que necessites per sortejar el desastre és un programari de recuperació de dades.Hi ha diverses opcions la xarxa i moltes d’elles són gratis. Aquí et presentem els més populars.

Recuva: És el programari gratuït més conegut per a aquest tipus de tasques. Va ser desenvolupat per Piriform, l’equip darrere de l’exitós netejador CCleaner, una aplicació per eliminar els arxius innecessaris de Windows i millorar així el rendiment de l’equip.

Data Recovery: Igual que Recuva, és compatible amb Microsoft i Apple i també una intuïtiva interfície que t’ajuda a portar a terme la tasca pas a pas.Per utilitzar aquest programa del desenvolupador EASEUS, primer hauràs de triar el tipus d’arxiu que voleu recuperar, (documents, música, vídeos, elements gràfics, correus electrònics), encara que també podràs seleccionar Tots els arxius.

Disc Digger: La seva icona, una pala sobre zeros i uns apilats sobre la terra, no deixa lloc a dubtes. Aquesta aplicació de descàrrega gratuïta del desenvolupador Defiant Technologies serveix per desenterrar aquell arxiu que vas esborrar o vas perdre en aquest desordre que és el teu ordinador

.

esp_ Hoy te contamos como recuperar archivos borrados, archivos que ya no se encuentran en la papelera de reciclaje. La buena noticia es que los ordenadores nunca eliminan realmente todo lo que has borrado. Esto significa que si has vaciado por error la Papelera de reciclaje, los datos, los unos y los ceros que componen los documentos que crees que perdiste irremediablemente, siguen grabados en el disco.

Por tanto, todo lo que necesitas para sortear el desastre es un software de recuperación de dades.Hi varias opciones la red y muchas de ellas son gratis. Aquí te presentamos los más populares.


Recuva: Es el software gratuito más conocido para este tipo de tareas. Fue desarrollado por Piriform, el equipo detrás del exitoso limpiador CCleaner, una aplicación para eliminar los archivos innecesarios de Windows y mejorar así el rendimiento del equipo.

Data Recovery: Al igual que Recuva, es compatible con Microsoft y Apple y también tiene una intuitiva interfaz que te ayuda a llevar a cabo la tarea a pas.Per utilizar este programa del desarrollador EASEUS, primero deberás elegir el tipo de archivo que desea recuperar, (documentos, música, vídeos, elementos gráficos, correos electrónicos), aunque también podrás seleccionar Todos los archivos.

Disc Digger:  Su icono, una pala sobre ceros y unos apilados sobre la tierra, no deja lugar a dudas. Esta aplicación de descarga gratuita del desarrollador Defiant Technologies sirve para desenterrar aquel archivo que borraste o perdiste en este desorden que es tu ordenador.

FUENTE DE INFORMACIÓN

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.