social media · web

Crea tu landing page

Landing page o pàgina d’aterratge és una pàgina web a la qual una persona arriba després de prémer a l’enllaç d’una guia, un portal o algun banner o anunci de text situat en una altra pàgina web o portal d’internet. En la majoria dels casos aquesta pàgina web és una extensió de l’anunci de promoció, on s’explica més detalladament l’oferta del producte o servei que s’està promocionant a través d’una carta de vendes.

Moltes són les opcions que ens porten a landing pages, però saps com crear una? Aquesta eina que presentem avui permet crear landing pages i testejar el seu resultat.

http://www.instapage.com/landing-pages-work

D’aquesta manera no cal incloure-les al lloc web, tan sols crear una crida a l’acció i els teus clients i seguidors podran anar directament a aquesta eina que creguis el teu landing page en tres passos.

landingpage

esp_Landing page o página de aterrizaje es una página web a la que una persona llega tras pulsar en el enlace de una guía, un portal o algún banner o anuncio de texto situado en otra  página web o portal de internet. En la mayoría de los casos esta página web es una extensión del anuncio de promoción, donde se explica más detalladamente la oferta del producto o servicio que se está promocionando a través de una carta de ventas.

Muchas son las opciones que nos llevan a landing pages, pero sabes como crear una? Esta herramienta que presentamos hoy permite crear landing pages y testear su resultado.

http://www.instapage.com/landing-pages-work

De esta forma no hace falta incluirlas en el sitio web, tan sólo crear una llamada a la acción y tus clientes y seguidores podrán ir directamente a esta herramienta que creas tu landing page en tres pasos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.