cv

Crea el teu CV online i atractiu / Crea tu CV online y atractivo

Una de les parts més importants en la cerca de feina és el CV. Ha d’estar sempre actualitzat i ha de ser clar, esquemàtic i atractiu. Clar perquè la informació sobre nosaltres (educació, experiència, coneixements) arribi de manera ràpida i positiva als empresaris que busquin una persona amb el nostre perfil; esquemàtic perquè el CV no ha de ser molt extens (un DINA4 és la mesura ideal) i que amb un cop d’ull es vegi quin és el nostre perfil, i atractiu, les empreses reben molts candidatures per cobrir un lloc de treball, per això cal que la nostra presentació destaqui per sobre de les altres.

Internet ofereix algunes eines interessants per crear CV online i atractius.

 •  http://mi-curriculum-vitae.com/: servei en línia gratuït. Permet crear el teu CV, després del registre, a partir d’una plantilla. Cal que l’usuari ompli les diferents seccions i al finalitzar, pots compartir la teva URL a les xarxes socials o enviar-la a les candidatures presentades.
 • www.express-cv.com:  també és un servei en línia gratuït amb les mateixes funcionalitats que l’anterior: omplir les dades, modificar o imprimir.
 • www.easy-cv.es: servei, com els anteriors, que en aquest cas ofereix 200 models de CV per a personalitzar. A més, disposa d’un software per crear videocurriculum.
 • http://flavors.me: servei online que crea una targeta de presentació digital amb les dades més destacades pròpies. A més, compta amb una fotografia de perfil per acompanyar tota la informació.
 • http://re-vu: servei online que recull informació de les xarxes socials, com Linkedin, per crear un CV molt atractiu visualment amb gràfics i imatges pròpies.
 • https://about.me: servei online per crear el teu CV en format de targeta digital amb informació detallada i un resum de la teva carrera professional.
 • http://visualize.me: eina per crear online un CV amb diversitat de gràfics a partir de la informació que s’introdueix com estudis, experiència, idiomes, enllaços…
http://lacremadeesparragos.subcultura.es/tira/141
http://lacremadeesparragos.subcultura.es/tira/141

esp_Una de las partes más importantes en la búsqueda de trabajo es el CV. Debe estar siempre actualizado y debe ser claro, esquemático y atractivo. Claro que la información sobre nosotros (educación, experiencia, conocimientos) llegue de forma rápida y positiva a los empresarios que busquen una persona con nuestro perfil; esquemático para el CV no debe ser muy extenso (un DINA4 es la medida ideal) y que con un vistazo se vea cuál es nuestro perfil, y atractivo, las empresas reciben muchos candidaturas para cubrir un puesto de trabajo, por esto hay que nuestra presentación destaque por encima de las demás.

Internet ofrece algunas herramientas interesantes para crear CV online y atractivos.

 •  http://mi-curriculum-vitae.com/: servicio en linea gratuito para crear tu CV, dispones de muchas secciones y al final puedes compartirlo en redes sociales.
 • www.express-cv.com:  servicio en linea gratuito con las mismas funcionalidades que el anterior: poner datos, modificar, imprimir. 
 • www.easy-cv.es: servicio con más de 200 modelos de CV para personalizar. También puedes crear un videocurriculum.
 • http://flavors.me: servicio online que crea una tarjeta de presención digital con los datos propios más importantes. Cuenta con una fotografia para acompañar la información. 
 • http://re-vu: servicio online que elabora la información a partir de las redes sociales como Linkedin, para crear un CV atractivo con gráficos e imágenes.
 • https://about.me: servicio online para crear tu CV en formato de tarjeta digital con información detallada y un resumen de tu carrera profesional. 
 • http://visualize.me: herramienta para crear tu CV online con diversidad de gráficos.

Informació: Article M817 Marca Personal. Patricia Russo. Máster en Información Digital. Barcelona

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.