Publicitat

Bing-Yahoo Ads: aprofita les oportunitat / aprovechas las oportunidades

Google es el buscador de referència a Espanya. La majoria dels usuaris que busquen un producte o servei utilitzen aquest buscador quan es connecten a Internet. Però també comptem amb d’altres navegadors, com per exemple Bing. Aquest buscador també compta amb un servei de publicitat per programar campanyes.

“Yahoo Bing Network és la plataforma de publicitat combinada formada per Yahoo, Bing i llocs associats relacionats. Tots ells funcionen junts per proporcionar una audiència diferenciada i valuosa. Milions d’usuaris fan servir la nostra xarxa, i alguns d’ells directament a la teva àrea geogràfica”, això és el que ells promocionen. Sabem que no són tants els milions d’usuaris que fan servir la seva xarxa si es compara amb Google, però és veritat que podem trobar els nostres clients/seguidors en aquests seguidor. I per aconseguir cridar la seva atenció, la millor manera de fer-ho és amb una campanya de publicitat.

  • Les persones busquen a Internet un producte o servei: introdueixen termes de cerca (trucades paraules clau) en motors de cerca com Bing o Yahoo.
  • Troben el teu anunci: si les paraules clau del teu anunci coincideixen amb una recerca, el teu anunci apareix al costat o sobre els resultats de cerca en Bing i Yahoo.
  • Els clients es posen en contacte amb tu: pots configurar el teu anunci perquè les persones et puguin trucar, visitar el teu lloc web o obtenir indicacions per arribar a la porta.

Bingesp_ Google es el buscador de referencia en España. La mayoría de los usuarios que buscan un producto o servicio utilizan este buscador cuando se conectan a Internet. Pero también contamos con otros navegadores, como por ejemplo Bing. Este buscador también cuenta con un servicio de publicidad para programar campañas.

“Yahoo Bing Network es la plataforma de publicidad combinada formada por Yahoo, Bing y sitios asociados relacionados. Todos ellos funcionan juntos para proporcionarte una audiencia diferenciada y valiosa. Millones de usuarios utilizan nuestra red, y algunos de ellos directamente en tu área geográfica”. Eso es lo que ellos promocionan. Sabemos que no son tantos los millones de usuarios que utilizan su red si se compara con Google, pero es verdad que podemos encontrar nuestros clientes / seguidores en estos seguidor. Y para conseguir llamar su atención, la mejor manera de hacerlo es con una campaña de publicidad.
  1. Las personas buscan en Internet un producto o servicio: introducen términos de búsqueda (llamadas palabras clave) en motores de búsqueda como Bing o Yahoo.
  2. Encuentran tu anuncio: si las palabras clave de tu anuncio coinciden con una búsqueda, tu anuncio aparece junto o sobre los resultados de búsqueda en Bing y Yahoo.
  3. Los clientes se ponen en contacto contigo: puedes configurar tu anuncio para que las personas te puedan llamar, visitar tu sitio web u obtener indicaciones para llegar a tu puerta.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s