google · Publicitat

Com guanyar diners amb el teu blog / Cómo ganar dinero con tu blog

Google ofereix tot tipus de serveis als usuaris i a les empreses. Un d’elles és Google Adsense, un servei que permet a qualsevol persona o empresa amb una pàgina web o blog guanyar diners a través de la publicitat.

Com explica la Wikipedia, l’AdSense és un sistema de publicitat ideat per Google. Mitjançat aquest sistema el webmaster d’un lloc web pot inserir anuncis basats en uns texts o imatges que estan d’acord amb la temàtica del web i la situació geogràfica del visitant i així obtenir beneficis econòmics. L’Adsense ha esdevingut molt popular, ja que els anuncis són més respectuosos que la majoria de bàners de publicitat i el seu contingut s’adequa al de la web.

Google posa a disposició de l’anunciant una eina de gestió i administració dels anuncis, aquesta eina s’anomena AdWords. Usant aquesta eina l’anunciant pot definir grups de paraules que seran usades per AdSense, per determinar si el contingut d’una pàgina és l’adequat per publicar l’anunci. Google treballa amb molts anunciants per mostrar anuncis rellevants de qualitat. A més, com a webmaster de la pàgina pots controlar els anuncis que apareixen, així com revisar les estadístiques i rendiment de la pàgina.

Això sí, has de confiar en Google i en la informació que et dóna per cobrar la publicitat.

esp_  Google ofrece todo tipo de servicios a los usuarios ya las empresas. Uno de ellas es Google Adsense, un servicio que permite a cualquier persona o empresa con una página web o blog ganar dinero a través de la publicidad.

Como explica la Wikipedia, AdSense es un sistema de publicidad ideado por Google. Mediante este sistema el webmaster de un sitio web puede insertar anuncios basados ​​en unos textos o imágenes que están de acuerdo con la temática de la web y la situación geográfica del visitante y así obtener beneficios económicos. El Adsense se ha convertido muy popular, ya que los anuncios son más respetuosos que la mayoría de banners de publicidad y su contenido se adecua al de la web.

Google pone a disposición del anunciante una herramienta de gestión y administración de los anuncios, esta herramienta se llama AdWords. Usando esta herramienta el anunciante puede definir grupos de palabras que serán usadas para AdSense, para determinar si el contenido de una página es el adecuado para publicar el anuncio. Google trabaja con muchos anunciantes para mostrar anuncios relevantes de calidad. Además, como webmaster de la página puedes controlar los anuncios que aparecen, así como revisar las estadísticas y rendimiento de la página.

Aunque hay una pega, tienes que confiar en Google y en la información que te da para cobrar la publicidad.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.