Marqueting · videos

Missatges que apareixen quan plou / Mensajes que aparecen cuando llueve

La pluja sol ser la protagonista del temps primaveral, tot i que la seva presència és molt esperada per alguns i poc per uns altres. Per aquesta època de l’any s’ha creat ‘Rainworks’, amb un objectiu clar: fer somriure a tothom en els dies de pluja. Com?

‘Rainworks’ es basa en dibuixos personalitzats als carrers, que només apareixen quan plou, i que poden ser jocs o missatges positius que, al llegir-los, poden alegrar el dia a la gent. La iniciativa s’ha fet en alguns punts de Seattle (Estats Units), que es poden localitzar en un mapa que l’equip de ‘Peregrine Church’ -els encarregats del projecte- han publicat a la seva web.

El motiu que els va fer embarcar-se en aquesta divertida iniciativa, és tant senzill com el seu propòsit: per què no? Com que no es poden impedir les inclemències del temps, van decidir fer alguna cosa divertida amb elles.

esp_ La lluvia suele ser la protagonista del tiempo primaveral, aunque su presencia es muy esperada por algunos y poco para otros. Para esta época del año se ha creado ‘Rainworks’, con un objetivo claro: hacer sonreír a todo el mundo en los días de lluvia. ¿Cómo?

‘Rainworks’ se basa en dibujos personalizados en las calles, que sólo aparecen cuando llueve, y que pueden ser juegos o mensajes positivos que, a leerlos, pueden alegrar el día a la gente. La iniciativa se ha hecho en algunos puntos de Seattle (Estados Unidos), que se pueden localizar en un mapa que el equipo de ‘Peregrine Church’ -los encargados del proyecto- han publicado en su web.

El motivo que les hizo embarcarse en esta divertida iniciativa, es tan sencillo como su propósito: ¿por qué no? Como no se pueden impedir las inclemencias del tiempo, decidieron hacer algo divertido con ellas.

Font: Canal Digital

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.