Aplicacions · APP · niñas · niños

Una app per incentivar als nens i nenes a ajudar a casa / Una app para incentivar a los niños y niñas en la ayuda doméstica

L’app es diu Funifi Do i incentiva als més petits amb recompenses perquè s’animin a ajudar en tasques domèstiques com la neteja de la cambra, llençar les escombraries o fer el llit. El sistema llançat per Unilever permet als pares ajustar la quantitat de punts que volen assignar per cada tasca. Així mateix, els permet introduir les recompenses que vulguin després de l’acumulació d’un determinat nombre de punts.

Amb aquesta iniciativa, la multinacional busca introduir en els nens l’hàbit de col·laborar amb les tasques domèstiques.
L’aplicació està disponible per a dispositius amb sistema operatiu iOS a iTunes.

www.geeksroom.com
http://www.geeksroom.com

esp_ La app se llama Funifi Do e incentiva a los más pequeños con recompensas para que se animen a ayudar en tareas domésticas como la limpieza del cuarto, tirar la basura o hacer la cama. El sistema lanzado por Unilever permite a los padres ajustar la cantidad de puntos que desean asignar por cada tarea. Asimismo, les permite introducir las recompensas que deseen tras la acumulación de un determinado número de puntos.

Con esta iniciativa, la multinacional busca introducir a los niños el hábito de colaborar con las tareas domésticas. La aplicación está disponible para dispositivos con sistema operativoiOS en iTunes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.