Aplicacions · APP

Les millors APP per celebrar Sant Jordi / Las mejores APP para celebrar el Dia del Libro

23 d’abril, Sant Jordi i Dia del Llibre. La llegenda del drac ha quedat desfasada avui en dia, però les noves tecnologies han sabut adaptar la llegenda per a les aplicacions. Com no podia ser d’una altra manera, avui us proposem les millors APP per celebrar Sant Jordi.

  1. iRosa: iRosa és la primera aplicació que et permetrà regalar una rosa en Realitat Augmentada a qui més t’estimis el dia de Sant jordi. La Rosa es mostrarà en 3D sobre qualsevol objecte o llibre que vulguis.
  2. Rosa de Sant Jordi: APP de pagament per regalar una rosa virtual. Sigues original i regala una rosa virtual! Personalitza el text de la teva rosa virtual o utilitza una de les nostres frases per a mostrar el teu afecte en un dia tant assenyalat.Recorda que com dicta la tradició, el teu missatge d’amor només pot tenir com a màxim 23 caràcters el dia 23 d’Abril!
  3. Sant Jordi: llegenda de conte: una aplicació que explica als nens una divertida història sobre Sant Jordi contra el drac, els nens han de jugar contra el drac, un drac una mica especial. El joc vol trencar estereotips de la societat i ensenyar als nens que no tot és el sembla. Sant Jordi va matar al drac? És veritat el que expliquen d’ell? El drac és ferotge? Esteu segurs?I per que no ho posem cap per avall?
  4. La llegenda de Sant Jordi: La Llegenda de Sant Jordi és un Llibre per Pintar. L’aplicació està pensada a partir de l’observació de la canalla i de com fan ús de l’iPad. La llegenda de Sant jordi per iPad i iPhone és un llibre que explica la coneguda rondalla, i que incorpora dibuixos per pintar i la generació d’un video amb els dibuixos pintats per les criatures. L’aplicació està en català i anglès, i en català, a més, per a iPad, incorpora audio perque puguin seguir la història els que no saben llegir.
  5. Calibre: Calibre és una aplicació de programari lliure que permet gestionar tots els llibres dels teus dispositius, comprar llibres a botigues virtuals i convertir documents en diversos formats per a lèctors de llibres.

Libro

esp_ 23 de abril, Sant Jordi y Día del Libro. La leyenda del dragón ha quedado desfasada hoy en día, pero las nuevas tecnologías han sabido adaptar la leyenda para las aplicaciones. Como no podía ser de otra manera, hoy te proponemos las mejores APP para celebrar Sant Jordi.

  1. iRosa: es la primera aplicación que te permitirá regalar una rosa en Realidad Aumentada a quien más prefieras el día de Sant Jordi. La Rosa se mostrará en 3D sobre cualquier objeto o libro que quieras.
  2. Rosa de Sant Jordi: APP de pago para regalar una rosa virtual. Sé original y regala una rosa virtual! Personaliza el texto de tu rosa virtual o utiliza una de nuestras frases para mostrar tu afecto. Recuerda que como dicta la tradición, tu mensaje de amor sólo puede tener como máximo 23 caracteres el día 23 de Abril!
  3. Sant Jordi: llegenda de conte: leyenda de cuento: una aplicación que explica a los niños una divertida historia sobre San Jorge contra el dragón, los niños deben jugar contra el dragón, un dragón un poco especial. El juego quiere romper estereotipos de la sociedad y enseñar a los niños que no todo es lo parece. San Jorge mató al dragón? Es verdad lo que cuentan de él? El dragón es feroz? Está seguro? Y por que no lo ponemos boca abajo?
  4. La llegenda de Sant Jordi: Libro para Colorear. La aplicación está pensada a partir de la observación de los niños y de cómo hacen uso del iPad. La leyenda de Sant Jordi para iPad y iPhone es un libro que explica la conocida fábula, y que incorpora dibujos para pintar y la generación de un video con los dibujos pintados por los niños. La aplicación está en catalán e inglés, y en catalán, además, para iPad, incorpora audio para que puedan seguir la historia los que no saben leer.
  5. Calibre: Calibre es una aplicación de software libre que permite gestionar todos los libros de tus dispositivos, comprar libros en tiendas virtuales y convertir documentos en varios formatos para lectores de libros.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.