google

Mobile friendly: Google comença les penalitzaciones / empieza las penalizaciones

Google ha avisat, a partir de demà, 21 d’abril,  totes aquelles pàgines web que no tinguin un disseny responsive, és a dir, que no estiguin preparades per adaptar-se als diferents dispositius: mòbils, tablets… DESPAREIXERAN de les primeres pàgines del buscador. Com va avisar al seu blog, Google ha reconegut oficialment el disseny responsive com un factor clau en el posicionament SEO de les pàgines web. 

El seu objectiu principal és oferir una millor experiència a l’usuari en les cerques a través dels dispositius mòbils. A més, a partir d’ara també primarà les APPs a les cerques. Per exemple, si busquem el nom d’una empresa i aquesta té aplicació, serà un dels primers resultats a Google. 
Google justifica aquesta recent mesura en la necessitat d’adaptar els algoritmes del seu cercador a aquests nous patrons d’ús, facilitant així la recerca de contingut útil adaptat a mòbils, a més de la indexació d’Apps.

Com adaptar-nos?

1. El primer pas és comprobar si la nostra pàgina és responsive a l’eina de Google: www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly

2. Si és responsive, endavant, apareixerem als primers resultats. Si no és responsive, hem d’actuar. Propostes:

  • Canviar la plantilla en cas de webs de WordPress, Joomla…
  • Canviar el disseny, demanar a una empresa especializada fer els canvis

Google s’ha convertit en el gegant de les cerques i cal que ens adaptem a les seves exigències si volem ser els primers.

Imagen herramienta Google

esp_Google ha avisado, a partir de mañana, 21 de abril, todas aquellas páginas web que no tengan un diseño responsive, es decir, que no estén preparadas para adaptarse a los diferentes dispositivos: móviles, tablets … desaparecer de las primeras páginas del buscador. Como avisó en su blog, Google ha reconocido oficialmente el diseño responsive como un factor clave en el posicionamiento SEO de las páginas web.

Su objetivo principal es ofrecer una mejor experiencia al usuario en las búsquedas a través de los dispositivos móviles. Además, a partir de ahora también primará las APPs en las búsquedas. Por ejemplo, si buscamos el nombre de una empresa y ésta tiene aplicación, será uno de los primeros resultados en Google. Google justifica esta reciente medida en la necesidad de adaptar los algoritmos de su buscador a estos nuevos patrones de uso, facilitando así la búsqueda de contenido útil adaptado a móviles, además de la indexación de Apps.

Como adaptarnos?

1. El primer paso es comprobar si nuestra página es responsive a la herramienta de Google: www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly

2. Si es responsive, adelante, apareceremos en los primeros resultados. Si no es responsive, tenemos que actuar. Propuestas:

Cambiar la plantilla en caso de webs de WordPress, Joomla …
Cambiar el diseño, pedir a una empresa especializada hacer los cambios

Google se ha convertido en el gigante de las búsquedas y es necesario que nos adaptamos a sus exigencias si queremos ser los primeros.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s