Seguridad

‘Ransomware’: frau / fraude internauta

 

Ransomware’ és una pràctica il·lícita en què un programa segresta l’equip informàtic de la víctima, i només es pot recuperar el control un cop pagada una certa quantitat de diners. La pàgina que s’instal·la avisa que els usuaris només tenen tres dies per pagar o se li doblarà la quantitat. Si no accedeixen a aquesta demanda, la clau que allibera les seves dades suposadament serà esborrada, quedant així inutilitzat l’ordinador.

Aquest és un dels fraus més famosos a Internet. Normalment utilitzen pàgines com la de Correus o la de la Policia Nacional.

Per tant, si reps un missatge com el de la fotografia o de l’estil, no ho obris.

correos

esp_ ‘Ransomware’ es una práctica ilícita en la que un programa secuestra el equipo informático de la víctima, y sólo se puede recuperar el control una vez pagada una cierta cantidad de dinero.La página que se instala avisa de que los usuarios solo tienen tres días para pagar o se le doblará la cantidad. Si no acceden a esta demanda,la clave que libera sus datos supuestamente será borrada, quedando así inutilizado el ordenador.

Éste es uno de los timos más famosos en Internet. Normalmente utilizan páginas como la de Correos o la de la Polícia Nacional.

Por lo tanto, si recibes un mensaje como el de la fotografía o del estilo, no lo abras

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s