Seguridad

Com evitar el Phishing / Como evitar el Phishing

El Phishing és una pràctica fraudulenta que consisteix a suplantar per Internet la identitat d’algú relacionat amb l’empresa (directiu, client, proveïdor, banc, etc.) per obtenir contrasenyes, dades fiscals, número de compte, etc. Aquests intents poden produir-se a través d’enviaments de correus electrònics, enviaments de SMS, etc.

Per prevenir-los, pots enviar un missatge (recomanem que sigui a través de carta postal) als vostres clients i / o proveïdors amb un missatge clar sobre la vostra forma d’actuar. Us mostrem un exemple:
MiM COMUNICACIÓ no modifica la seva adreça de lliurament habitual. En cas de rebre un email amb sol·licitud de canvi de direcció de lliurament, la sol·licitud s’ha de confirmar telefònicament amb la persona habitual de contacte de la nostra empresa i que, a més, aquesta persona enviï un mail de confirmació“.
Esperem que us sigui d’ajuda. Entre tots podem combatre els fraus i estafes.

esp_ El Phishing es una práctica fraudulenta que consiste en suplantar por Internet la identidad de alguien relacionado con la empresa (directivo, cliente, proveedor, banco, etc.) para obtener contraseñas, datos fiscales, número de cuenta, etc. Estos intentos pueden producirse a través de envíos de correos electrónicos, envíos de SMS, etc.

Para prevenirlos, puedes enviar un mensaje (recomendamos que sea a través de carta postal) a vuestros clientes y/o proveedores con un mensaje claro sobre vuestra forma de actuar. Os mostramos un ejemplo:

” MiM COMUNICACIÓ no modifica su dirección de entrega habitual. En caso de recibir un email con solicitud de cambio de dirección de entrega, dicha solicitud debe confirmarse telefónicamente con la persona habitual de contacto de nuestra empresa y que, además, esta persona envíe un mail de confirmación.”

Esperamos que os sea de ayuda. Entre todos podemos combatir los fraudes y timos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.