YouTube

Vols saber si els teus vídeos estan ben posicionats? / Quieres saber si tus vídeos están bien posicionados?

Una de les preocupacions de les empreses i pimes és saber si realmente els seus clients i usuaris veien el contingut difós a les xarxes socials i estan interessat en ells. Per això, és tan important conèixer el posicionament (SEO) dels nostres continguts a les xarxes socials. En el cas dels vídeos, tenim una opció per analitzar quins vídeos estan ben posicionats a YouTube. Es tracta de Vidiq, una extensió per al navegador Chrome que analitza els vídeos.

Es tracta d’una eina gratuita si es compta amb pocs seguidors al canal i una subscripció de pagament amb més funcionalitats. Permet conèixer estadístiques, suscriptors, vots, comentaris a d’altres xarxes… Una bona eina per als responsables SEO i complementària amb les estadístiques pròpies del canal.

Vidiq, análisis posicionamiento vídeos
Vidiq, análisis posicionamiento vídeos

esp_ Una de las preocupaciones de las empresas y pymes es saber si realmente sus clientes y usuarios veían el contenido difundido en las redes sociales y están interesado en ellos. Por eso, es tan importante conocer el posicionamiento (SEO) de nuestros contenidos en las redes sociales. En el caso de los vídeos, tenemos una opción para analizar qué vídeos están bien posicionados en YouTube. Se trata de Vidiq, una extensión para el navegador Chrome que analiza los videos.

Se trata de una herramienta gratuita si se cuenta con pocos seguidores en el canal y una suscripción de pago con más funcionalidades. Permite conocer estadísticas, suscriptores, votos, comentarios en otras redes Una buena herramienta para los responsables SEO y complementaria con las estadísticas propias del canal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s