google · Uncategorized

Com conèixer el temps de càrrega del teu web / Cómo conocer el tiempo de carga de tu web

Algún cop t’has preguntat perquè una pàgina web triga en visualitzar-se? Perquè hi ha pàgines que es carreguen ràpidament i d’altres no? Si gestioneu alguna pàgina web podeu saber quin és el temps de càrrega del teu web. Gràcies a l’eina Page Speed Insight de Google.

Aquesta eina analitza el contingut d’una pàgina web i a continuació, genera suggerències per millorar la velocitat de les pàgines.

I si tens un temps molt gran de càrrega, optimitza la teva pàgina web: redueix el tamany de les imatges, no utilitzis tecnologia Flash ni Javascript, optimitza l’espai…

http://www.chistes21.com/chiste/15068_ha-dicho-google
http://www.chistes21.com/chiste/15068_ha-dicho-google

esp_ Alguna vez te has preguntado porque una página web tarda en visualizarse? Porque hay páginas que se cargan rápidamente y otras no? Si gestiona alguna página web puede saber cuál es el tiempo de carga de tu web. Gracias a la herramienta Page Speed Insight de Google.

PageSpeed Insights analiza el contenido de una página web y, a continuación, genera sugerencias para mejorar la velocidad de las páginas.

PageSpeed Insights es una de las numerosas herramientas gratuitas que ofrece Google. Es muy útil porque, con solo introducir la dirección de una página web, genera un informe casi al instante con una serie de recomendaciones para mejorar su rendimiento en cuanto a velocidad. Pero quizá lo que hace a esta utilidad verdaderamente interesante es que emite consejos diferenciados para la versión de ordenador y de dispositivos móviles. Para que puedas sacarle el máximo provecho, en unComo.com te explicamos cómo usar PageSpeed Insights de Google.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s