social media

Com gravar un tutorial amb screencasting / Cómo grabar un tutorial con screencasting

Segurament t’has trobat pel canal YouTube molt vídeos on t’expliquen com realitzar una activitat. Es tracta de vídeos enregistrats mitjançant una eina de screencasting que permet gravar l’audio i a la vegada, els passos que fas a la pantalla de l’ordenador. Una eina per a fer aquests passos és Jing.

Jing et permet capturar allò que veus a la teva pantalla, enregistar l’àudio i després compartir-ho a les xarxes socials. Es tracta d’una eina de pagament amb una versió gratuita de mostra de 30 dies. Els passos a seguir són molt senzills i estructurats.

T’animes a provar-ho?

esp_Seguramente te has encontrado por el canal YouTube muy videos donde te explican cómo realizar una actividad. Se trata de videos registrados mediante una herramienta de screencasting que permite grabar el audio ya la vez, los pasos que haces en la pantalla del ordenador. Una herramienta para hacer estos pasos es Jing.

Jing te permite capturar lo que ves en tu pantalla, grabe el audio y luego compartirlo en las redes sociales. Se trata de una herramienta de pago con una versión gratuita de muestra de 30 días. Los pasos a seguir son muy sencillos y estructurados.

Te animas a probarlo?

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s