Uncategorized

Dues eines bàsiques per usar Twitter / Dos herramientas básicas para utilizar Twitter

Twitter és la xarxa social de microbloging per excel·lència. Els seus 140 caràcters per tuit ens aporten més informació i més ràpida que molts altres canals de comunicació. Però vols gestionar bé el teu compte de Twitter? Et proposem dues eines bàsiques.

  • Untweeps: eina per saber quins usuaris de Twitter estan inactius. D’aquesta manera podràs netejar el teu compte i seguir a aquells més actius. Has d’autoritzar l’aplicació al teu compte.
  • Twitter Karma: eina per saber la reciprocitat de seguidors que tens al teu compte. És a dir, aquells als quals segueixes i et segueixen. Així podràs veure si et falta algú per seguir a qui tu tens molt en compte.
Herramienta para conocer a los usuarios inactivos
Herramienta para conocer a los usuarios inactivos

esp_ Twitter es la red social de microbloging por excelencia. Sus 140 carácteres por tuit nos aportan más información y más rápida que muchos otros canales de comunicación. Pero quieres gestionar bien tu cuenta de Twitter? Te proponemos dos herramientas básicas.

  • Untweeps: herramienta para saber que usuarios de Twitter están inactivos. De esta manera podrás limpiar tu cuenta y seguir a aquellos más activos. Debes autorizar a la aplicación a tu cuenta.
  • Twitter Karma: herramienta para saber la reciprocidad de seguidores que tienes en tu cuenta. Es decir, aquellos a los que sigues y te siguen. Así podrás ver si te falta alguien por seguir a quien tu tienes muy en cuenta.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.