social media

Establiments 2.0 a Lleida / Establecimientos 2.0 en Lleida

Avui volem compartir el post del blog Comunicant de Surt de Casa Ponent per informar sobre els establiments de Lleida que s’han incorporat a les noves tecnologies i aposten pel 2.0.

Una smartcity és una ciutat intel·ligent que aposta per les noves tecnologies i les TIC per augmentar la competitivitat local. Les ciutats de Ponent s’estan posant al dia en aquest àmbit, per exemple recentment Mollerussa ha fet un nou pas per convertir-se en smartcity amb la propera implantació d’un cens virtual que identifica i classifica les 708 activitats econòmiques de diferents sectors de la ciutat, que es podran consultar a través del web del consistori.

A Lleida trobem alguns establiments que han optat per seguir les actuals tendències d’Internet. La Paeria va posar en marxa la campanya 2.0 i al web www.paeria.cat/streetdata s’hi poden trobar els bars i restaurants que disposen de connexió gratuïta a Internet per mitjà de wifi, endolls de recàrrega de portàtils o carregadors de telèfon mòbil, entre d’altres serveis (uns quants exemples són Bar de la Sibil·la, Bar de Tapes El Lago, Bar Gilda,Bar l’Enrenou,BoccaTast, Cafeteria La Bambola…).

A part d’aquest llistat, també trobem d’altres restaurant amb un tendència clarament 2.0.

  • Restaurant Gastronòmic 2.0: aquest local ubicat a Cappont presenta una atractiva carta en pantalles tàctils que permet al comensal escollir els plats que desitja i fer la seva comanda directament a la cuina. El restaurant també aposta per les xarxes socials com Twitter o Facebook per informar als seus clients de les darrers novetats o menús especials.
  • Restaurant Lo Caragol: sense apostar tan fortament per les noves tecnologies com el cas anterior, aquest establiment disposa d’una web on diàriament es penja el seu menú. De manera que els clients poden consultar els plats del dia abans d’anar al restaurant i anar amb les idees més clares.

Les noves tecnologies es van incorporant a tots els àmbits.

http://www.chistes21.com/chistes/comida/
http://www.chistes21.com/chistes/comida/

esp_ Hoy queremos compartir el post del blog blog Comunicant de Surt de Casa Ponent para informar sobre los establecimientos de Lleida que se han incorporado a las nuevas tecnologías y apuestan por 2.0.

Una smartcity es una ciudad inteligente que apuesta por las nuevas tecnologías y las TIC para aumentar la competitividad local. Las ciudades de Poniente se están poniendo al día en este ámbito, por ejemplo recientemente Mollerussa ha dado un nuevo paso para convertirse en smartcity con la próxima implantación de un censo virtual que identifica y clasifica las 708 actividades económicas de diferentes sectores de la ciudad, que se podrán consultar a través de la web del consistorio.

En Lleida encontramos algunos establecimientos que han optado por seguir las actuales tendencias de Internet. La Paeria puso en marcha la campaña 2.0 y en la web http://www.paeria.cat/streetdata se pueden encontrar los bares y restaurantes que disponen de conexión gratuita a Internet mediante wifi, enchufes de recarga de portátiles o cargadores de teléfono móvil , entre otros servicios (algunos ejemplos son  Bar de la Sibil·la, Bar de Tapes El Lago, Bar Gilda,Bar l’Enrenou,BoccaTast, Cafeteria La Bambola…).

Aparte de este listado, también encontramos otros restaurante con un tendencia claramente 2.0.

  • Restaurant Gastronòmic 2.0: este local ubicado en Cappont presenta una atractiva carta en pantallas táctiles que permite al comensal elegir los platos que desea y hacer su pedido directamente a la cocina. El restaurante también apuesta por las redes sociales como Twitter o Facebook para informar a sus clientes de las últimos novedades o menús especiales.
  • Restaurant Lo Caragol: sin apostar tan fuertemente por las nuevas tecnologías como el caso anterior, este establecimiento dispone de una web donde diariamente se cuelga su menú. De manera que los clientes pueden consultar los platos del día antes de ir al restaurante y tener las ideas más claras.

Las nuevas tecnologías se van incorporando a todos los ámbitos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.