social media

Crea la teva xarxa social / Crea tu red social

Avui us presentem tres eines per crear les vostres pròpies xarxes socials.

  • Ning: plataforma de pagament (tot i que hi ha 15 dies de proves) per crear la teva xarxa social amb grups, events, blogs, fòrums i àlbums de fotos.
  • Zyncro: plataforma també de pagament amb una prova gratuïta orientada a la creació d’una xarxa social corporativa. Integra elements de gestió de projectes i de gestió i magatzem de documents.
  • Elgg: motor de creació de xarxes socials de codi lliure que es pot descarregar a elgg.org i instal·lar-se en un servidor propi i començar a crear.

Ningesp_Hoy os presentamos tres herramientas para crear sus propias redes sociales.

  • Ning: plataforma de pago (aunque hay 15 días de pruebas) para crear tu red social con grupos, eventos, blogs, foros y álbumes de fotos.
  • Zyncro: plataforma también de pago con una prueba gratuita orientada a la creación de una red social corporativa. Integra elementos de gestión de proyectos y de gestión y almacén de documentos.
  • Elgg: motor de creación de redes sociales de código libre que se puede descargar en elgg.org e instalarse en un servidor propio y empezar a crear.

Fuente: Informació sobre xarxes socials: Article 5.11 Introducció a les xarxes socials, Màster en Buscadors, Javier Leiva.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s