social media

Xarxa social de pacients / Red Social de pacientes

Patients like me és una xarxa social de pacients on pots compartir símptomes, sensacions, experiències, tractaments… en resum connectar amb d’altra gent que també està en la teva situació. Només cal registrar-se de manera gratuïta i començar a interactuar.

Com s’explica a la Wikipedia, actualment PatientsLikeMe té comunitats en Esclerosis lateral amiotrófica (ELA), Esclerosis múltiple (EM), Enfermedad de Parkinson, Fibromialgia, HIV, Síndrome de fatiga crónica, i Trastorno de ánimo, així com malalties rares com progressive supranuclear palsy, multiple system atrophy, i la Enfermedad de Devic (neuromielitis óptica). El juny 2009, PatientsLikeMe va anunciar el seu primer soci; la companyia farmacèutica UCB per desenvolupar una comunitat de pacients que pateixen Epilepsia.

Patients Like Me

esp_Patients like me es una red social de pacientes dónde puedes compartir síntomas, sensaciones, experiencias, tratamientos… en resumen conectar con otra gente que también está en tu situación. Sólo tienes que registrarte de manera gratuita y empezar a interactuar.

Como se explica en la Wikipedia, actualmente PatientsLikeMe tiene comunidades en Esclerosis lateral amiotrófica (ELA), Esclerosis múltiple (EM), Enfermedad de Parkinson, Fibromialgia, HIV, Síndrome de fatiga crónica, y Trastorno de ánimo, así como enfermedades raras como progressive supranuclear palsy, multiple system atrophy, y la Enfermedad de Devic (neuromielitis óptica). En Junio de 2009 PatientsLikeMe anunció su primer socio; la compañía farmacéutica UCB para desarrollar una comunidad de pacientes que sufren de Epilepsia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s