comunicacio · organización

Avantatges de reservar hotel al darrer minut / Ventajas de reservar hotel en el último minuto

Avui us presentem JustBook, un portal molt estès en els principals països europeus i que ens ofereix la possibilitat de reservar hotel a última hora. El principal avantatge d’aquesta eina és que els internautes podran aconseguir descomptes de fins al 50% respecte al seu preu original, pel que a més de poder reservar en l’últim minut podrem aconseguir un important estalvi.

JustBook és un dels portals més demandats a Alemanya ia poc a poc està estenent-se a altres països d’Europa com França, Espanya o Itàlia. Aquesta aplicació és compatible amb els principals sistemes operatius mòbils, de manera que podrem fer la reserva des de qualsevol lloc.

www.mundiario.com

esp_ Hoy os presentamos JustBook, un portal muy extendido en los principales países europeos y que nos ofrece la posibilidad de reservar hotel a última hora. La principal ventaja de esta herramienta está en que los internautas podrán conseguir descuentos de hasta el 50% con respecto a su precio original, por lo que además de poder reservar en el último minuto podremos conseguir un importante ahorro.

justBook es uno de los portales más demandados en Alemania y poco a poco está extendiéndose a otros países de Europa como Francia, España o Italia. Esta aplicación es compatible con los principales sistemas operativos móviles, por lo que podremos hacer la reserva desde cualquier lugar.

Fuente: Compuadictos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s