Uncategorized

Com compartir videos de fins a 100MB / Como compartir videos de hasta 100MB

VideoPaste és una aplicació online que va ser dissenyada perquè els internautes tinguin l’opció de compartir els seus vídeos d’una manera senzilla i ràpida. Es poden pujar arxius de fins a 100 MB de grandària. Això si, els vídeos tindran una vigència màxima de 24 hores, després són eliminats.

Per pujar un vídeo hem de tenir en compte la mida màxima de l’arxiu i també les dimensions del vídeo en si, que no han de ser superiors a 640px x 480 px. A més, cal destacar que es poden compartir aquells vídeos que tinguem tant a l’ordinador com en el núvol.

204031424642505-curriculum

esp_ VideoPaste es una aplicación online que fue diseñada para que los internautas tengan la opción de compartir sus videos de una manera sencilla y rápida. Se pueden subir archivos de hasta 100 MB de tamaño. Eso si, los videos tendrán una vigencia máxima de 24 horas, después son eliminados.

Para subir un video debemos tener en cuenta el tamaño máximo del archivo y también las dimensiones del video en sí, que no deben ser superiores a 640px x 480 px. Además, hay que destacar que se pueden compartir aquellos videos que tengamos tanto en el ordenador como en la nube.

 

Fuente: Compuadictos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s