comunicacio · empleo · Emprenedoria · Empreneduria

Concurs per a joves emprenedors / Concurso para jóvenes emprendedores

El Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) ha ampliat el termini d’inscripcions per a la VI edició del Programa YUZZ “Joves amb Idees” per a l’impuls del talent jove i l’esperit emprenedor. Amb la incorporació de 10 nous centres -sumant un total de 42 en tot el país-, la convocatòria per participar en el programa romandrà oberta fins al 26 de febrer. Aquells interessats han de presentar la candidatura a la seva web.

Els seleccionats tindran l’oportunitat de desenvolupar la seva idea de negoci i els millors projectes optaran a múltiples viatges a Silicon Valley, assistir al Fòrum IMPULSA i 60.000 euros en premis. Des de l’obertura de la convocatòria d’aquest any s’han sumat 10 nous centres, de manera que s’ha creat una xarxa que arriba a tota la península, Balears i Canàries.

esp_ El Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) ha ampliado el plazo de inscripciones para la VI edición del Programa YUZZ “Jóvenes con Ideas” para el impulso del talento joven y el espíritu emprendedor. Con la incorporación de 10 nuevos centros -sumando un total de 42 en todo el país-, la convocatoria para participar en el programa permanecerá abierta hasta el 26 de febrero. Aquellos interesados deberán presentar su candidatura en su web.

Los seleccionados tendrán la oportunidad de desarrollar su idea de negocio y los mejores proyectos optarán a múltiples viajes a Silicon Valley, asistir al Fórum IMPULSA y 60.000 euros en premios. Desde la apertura de la convocatoria de este año se han sumado 10 nuevos centros, con lo que se ha creado una red que alcanza toda la península, Baleares y Canarias.

Fuente: Eureka

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.