google

Google Places

Vols tenir visibilitat a Google? Tens un negoci o servei local? Dóna’t d’alta a Google Places. Ja sabem que Google és el buscador més utilitat a Espanya i per tant, si vols que et coneguin, utilitza les seves eines. Es tracta d’un procediment molt ràpid (omplir un formulari i validar) i que et pot portar molts beneficis.

Característiques:

  • Google My Business inclou la informació del teu negoci a la Cerca de Google, a Google Maps i a Google+ perquè els clients et puguin trobar, independentment del dispositiu que facin servir: portàtil, tablet o mòbil.
  • Mostra als clients la informació correcta en el moment adequat, ja siguin indicacions per arribar amb cotxe fins al teu negoci a Google Maps, l’horari comercial a la Cerca de Google o un número de telèfon al qual puguin fer clic per trucar-te des del telèfon mòbil.
  • Google My Business t’ajuda a crear una xarxa de seguidors fidels. Els clients poden mostrar la seva opinió amb puntuacions i ressenyes, utilitzar el botó +1 per recomanar el teu contingut i compartir les teves publicacions de Google+ al web.
https://chistesdiarios.wordpress.com/2010/09/13/facebook-vs-google/
https://chistesdiarios.wordpress.com/2010/09/13/facebook-vs-google/

esp_ Quieres tener visibilidad en Google? Tienes un negocio o servicio local? Date de alta en Google Places. Ya sabemos que Google es el buscador más utilidad en España y por tanto, si quieres que te conozcan, utiliza sus herramientas. Se trata de un procedimiento muy rápido (rellenar un formulario y validar) y que te puede traer muchos beneficios.

Características:

  • Google My Business incluye la información de tu negocio en la Búsqueda de Google, Google Maps y Google + para que los clientes te puedan encontrar, independientemente del dispositivo que utilicen: portátil, tablet o móvil.
  • Muestra a los clientes la información correcta en el momento adecuado, ya sean indicaciones para llegar en coche hasta tu negocio en Google Maps, el horario comercial en la búsqueda de Google o un número de teléfono al que puedan hacer clic para llamar gratuitamente desde del teléfono móvil.
  • Google My Business te ayuda a crear una red de seguidores fieles. Los clientes pueden mostrar su opinión con puntuaciones y reseñas, utilizar el botón +1 para recomendar tu contenido y compartir tus publicaciones de Google+ en la web.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.